Kategorie

 

Urad dal 500 g FUDCO

Mungo fazole jsou též zvány zelená sója. Pochází z Indie a pěstují se také v Číně a Thajsku.

5025042007911

FUDCO

Dostupnost:


Skladem
97,00 Kč s DPH

Koupit

Složení: fazole mungo loupaná půlená (Vigna mungo)

 Nutriční hodnoty (ve 100 g): energie 1465 kJ / 350 kcal, proteiny 24 g, sacharidy 60 g, z toho cukry 3 g, tuky 1,5 g, z toho nasycené m.k. 0 g, vláknina 28 g, sodík 40 mg

 

 Příprava: přes noc máčejte a cca 30-40 minut vařte doměkka

 

 BALENO V ZÁVODĚ, KTERÝ ZPRACOVÁVÁ I OŘECHY (SKOŘÁPKOVÉ PLODY), SEZAM, OBILOVINY, MLÉKO, SIŘIČITANY, OXID SIŘIČITÝ, HOŘČICI A SÓJU


 Skladujte: v chladu a suchu

 

 Země původu: Indie

 Dovoz z: EU

 Obsah balení: 500 g

 Měrná jednotka: 13 Kč / 100 g

 Legislativní zařazení: luštěnina - fazole barevné loupané půlené

 

URAD DÁL

 Recept: 200 g URAD DÁLU máčejte přes noc. Vodu slijte a v čisté vodě vařte URAD DÁL do měkka 30-40 minut a pak jej rozmixujte. Zahřejte na pánvi 2 lžíce ghí, přidejte větší špetku asafoetidy, lžičku kumínu (římského kmínu) a po 1 minutě i nakrájenou střední cibuli a ½ nakrájené chilli papričky. Minutu smažte a pak přidejte
3 prolisované stroužky česneku a nadrobno nakrájený zázvor velikosti hrášku. Přilijte 4 rozdrcená rajčata a osolte. Přidejte hrnek vody a duste 6 minut. Přidejte 2 lžíce kvalitního rajského protlaku, ½ lžičky kurkumy, 1 lžičku hnědého cukru (nebo dle kyselosti protlaku a rajčat) a 1 lžičku mletého koriandru. Duste 8 minut a smíchejte s URAD DÁLEM. Zamíchejte a dle potřeby doplňte sůl či cukr. Duste 12 minut. Před koncem varu přidejte drcené listy pískavice. Ozdobte čerstvou jarní cibulkou. Servírujte s čerstvým chlebem.

 

 

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0,00 Kč
      Celkem 0,00 Kč

      K pokladně