Kategorie

 

KARI PASTA ČERVENÁ, 195 g FLAVOUR BOAT

KARI PASTA ČERVENÁ

ochucovadlo

Pikantní pasta thajské kuchyně. Vhodná jako dip nebo přidat přímo do uvařené zeleniny či masa.

Neobsahuje gluten, konzervanty, umělá barviva a aromata, glutaman sodný.

Vyzkoušejte náš recept na pikantní Thajské červené kari (viz.níže)

FLAVOUR BOAT

Složení: voda, sójový olej, citronová tráva (12,1 %), šalotka (10,9 %), česnek (9,7 %), galangal, sušené červené chilli, sůl, cukr, semena koriandru, kůra z limetky Kaffir, bílý pepř, kmín, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.

 

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energie

1089 kJ/260 kcal

Tuky

20,6 g

z toho nasycené mastné kyseliny:

3,1 g

Sacharidy

16,5 g

z toho cukry

6 g

Bílkoviny

2,2 g

Sůl

4,9 g

 

Skladujte v chladu, suchu, po otevření v lednici a spotřebujte do 4 týdnů.

Země původu: Thajsko

Dovoz z EU.

Obsah balení: 195 g

Distributor v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, 768 04 Střílky


Vyzkoušejte náš recept:

Thajské červené kari (pikantní)
Ingredience:
150 g kokosového mléka
200 ml vody
1 polévková lžíce Kari pasta červená
1 polévková lžíce ghí nebo olivového oleje
150 g zeleniny dle Vašeho výběru (např. květák, cuketa, žampiony, mrkev, červená paprika)
dle chuti sušená  nebo nakrájená červená chilli paprička
pár lístků bazalky
40 g kokosového nebo třtinového cukru
150 ml sójové smetany

Postup:
Červenou kari pastu a chilli rozehřejte na trošce ghí nebo oleje, přidejte vodu a kokosové mléko a na kousky nakrájenou zeleninu. Vařte do změknutí zeleniny, před koncem dochuťte cukrem a bazalkovými lístky nebo dle vlastní chuti a zjemněte smetanou. Jako přílohu doporučujeme voňavou jasmínovou rýži nebo arabský chléb.

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0,00 Kč
      Celkem 0,00 Kč

      K pokladně