Složení: voda, sójový olej, citronová tráva (12,1 %), šalotka (10,9 %), česnek (9,7 %), galangal, sušené červené chilli, sůl, cukr, semena koriandru, kůra z limetky Kaffir, bílý pepř, kmín, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.
Nutriční hodnoty ve 100 g |
Energie | 1089 kJ/260 kcal |
Tuky | 20,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 3,1 g |
Sacharidy | 16,5 g |
z toho cukry | 6 g |
Bílkoviny | 2,2 g |
Sůl | 4,9 g |
Skladujte v chladu, suchu, po otevření v lednici a spotřebujte do 4 týdnů.
Země původu: Thajsko
Dovoz z EU.
Obsah balení: 195 g
Distributor v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, 768 04 Střílky
Vyzkoušejte náš recept:
Thajské červené kari (pikantní)
Ingredience:
150 g kokosového mléka
200 ml vody
1 polévková lžíce Kari pasta červená
1 polévková lžíce ghí nebo olivového oleje
150 g zeleniny dle Vašeho výběru (např. květák, cuketa, žampiony, mrkev, červená paprika)
dle chuti sušená nebo nakrájená červená chilli paprička
pár lístků bazalky
40 g kokosového nebo třtinového cukru
150 ml sójové smetany
Postup:
Červenou kari pastu a chilli rozehřejte na trošce ghí nebo oleje, přidejte vodu a kokosové mléko a na kousky nakrájenou zeleninu. Vařte do změknutí zeleniny, před koncem dochuťte cukrem a bazalkovými lístky nebo dle vlastní chuti a zjemněte smetanou. Jako přílohu doporučujeme voňavou jasmínovou rýži nebo arabský chléb.