BIO kokosový cukr krupice - je získáván z květů kokosovýh palem. Typická je pro něj jemná chuť po karamelu.
Momentálně žádné novinky
BIO kokosový cukr krupice - je získáván z květů kokosovýh palem. Typická je pro něj jemná chuť po karamelu.
Nektar z květů kokosových palem se šetrně zahřívá, aby se odpařila přebytečná voda až dojde ke karamelizaci. Vzniklá hmota se ochlazuje až vzniknou krystaly cukru, bohaté na minerály.
Cukr kokosový DNM je bez barviv, konzervačních látek a přidané melasy. Je považován za mnohem zdravější volbu v každodenním vaření.
Cukr kokosový může být použit jak pro sladké tak i pro slané pokrmy. Svou karamelovou chutí se hodí do všech druhů cukroví, koláčů, kaší, ale i kávy či čaje.
Složení: BIO přírodní cukr z kokosových květů
Použití: vhodný k pečení, vaření, k přípravě nápojů a dezertů, důležitou součástí asijské kuchyně.
Skladujte v chladu a suchu
Země původu: Indie
Dovoz z: EU
Obsah balení: 300 g
Baleno v /Distributor v ČR: D N M Company s.r.o., Trávníky 201,Střílky 768 04