Skořice mletá - koření, které vzniká mletím kůry skořicovníku. Používá se především do sladkých jídel, moučníků, kaší, cukroví, ale také do nápojů jako je cappuccino, svařené víno či jogurtové lasí.
Bobkový list mletý 50 g DNM
Bobkový list patří mezi tradiční koření české kuchyně. Jedná se o sušený list vavřínu ušlechtilého, původem z Malé Asie. Dnes jej nalezneme v celém Středomoří.
Cena: 36 Kč
Složení: bobkový list mletý
BEZ GLUTAMANU, LEPKU, SOLI, BARVIV A KONZERVANTŮ
Použití: polévky, tradiční české omáčky, pečené a dušené pokrmy, nakládaná zelenina, octy a marinády.
Skladujte v chladu, suchu a mimo přímé sluneční záření.
Země původu: Turecko
Obsah balení: 50 g
Měrná cena: 72 Kč / 100 g
Legislativní zařazení: koření jednodruhové