ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rozdrcená rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- GHÍ A OLEJE
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- SOLI AYURVITA
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- PICKLES A ČATNÍ
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKÉ POCHUTINY, BONBONY
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- SLANÉ POCHUTINY
- HOTOVÁ JÍDLA
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY
Bio ARRABBIATA omáčka na těstoviny RAPUNZEL 340 g
HMOTNOST: 340 g (= 335 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata* 93 %, cibule*, mrkev*, celer*, extra panenský olivový olej*, oregano*, bazalka*, feferonky*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje celer a neobsahuje stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 105 kJ/25 kcal |
|---|---|
| Tuky | 0,4 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,1 g |
| Sacharidy | 2,9 g |
| z toho cukry | 2,6 g |
| Vláknina | 2,4 g |
| Bílkoviny | 1,3 g |
| Sůl | 0,81 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Rajčatová omáčka na těstoviny ostrá. Pasterováno. Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.
IT-BIO-006
Zemědělská produkce EU/mimo EU
HMOTNOST: 340 g (= 335 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata* 93 %, cibule*, mrkev*, celer*, extra panenský olivový olej*, oregano*, bazalka*, feferonky*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje celer a neobsahuje stopy jiných alergenů.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Bio Tikka curry pasta
Bio Tikka curry pasta je vhodná pro přípravu marinád na tofu, sojové maso či sýry. Lze ji však
také použít přímo při vaření do jídel či omáček nebo jako samostatný dip.
Složení produktu
Bio třtinový cukr, bio vanilka mletá (1,5 %).
Informace pro alergiky
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Informace o balení
Hmotnost: 8 g
Složení produktu
Bio třtinový cukr, bio sušená citronová kůra mletá (2,5 %), citronové aroma.
Informace pro alergiky
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Informace o balení
Hmotnost: 20g
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze zbaveno výrazné vůně (dezodorizováno) vodní parou. Nebylo chemicky rafinováno ani ztužováno. Čisté kakaové máslo používáme do polev a pralinek z bílé čokolády či karobu. Je vynikající na ošetření suché pleti, do domácích mastí a do koupele.
Tato pasta je vyrobena z černých řeckých kalamata oliv, extra panenského olivového oleje, vinného octa, mořské soli a špetky oregana pro ovonění. Díky šetrné přípravě si pasta uchovává plnou přírodní vůni a chuť černých oliv.
Tonkové boby jsou semínka tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň.
V kuchyni nahradí vanilkový lusk, stačí bob nastrouhat na jemném struhadle (např. na muškátové oříšky). Svým mandlovo-karamelovým aromatem skvěle dochutí pudinky, zmrzlinu, mléčnou rýži, sušenky i koláče. Kvůli intenzivnímu aromatu a také přirozenému obsahu kumarinu byste jej měli dávkovat s rozmyslem. Boby jsou chuťově velmi intenzivní, při vaření si vystačíte s práškem na špičku nože. V tonka bobech se snoubí vanilková chuť s karamelovým, lehce rumovým aromatem, ve kterém lze také rozpoznat hořké mandle. V Jižní Americe byly tonka boby původními obyvateli považované za magické fazolky s léčivými účinky. Často byly používány jako ochranné amulety a dokonce do poloviny čtyřicátých let minulého století sloužily ve Venezuele jako oficiální platidlo.
Při delším skladování se mohou na jejich povrchu objevit malé bílé krystalky, nejedná se o plíseň! Vykrystalizování je přirozeným procesem a nesnižuje kvalitu produktu.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah sušiny 22 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Složení produktu
Bio třtinový cukr, bio mletá skořice (min. 14 %).
Informace pro alergiky
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Informace o balení
Hmotnost: 20g
HMOTNOST: 550 g (= 525 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata* 96 %, cibule* 2 %, mrkev*, celer*, bazalka*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje celer a neobsahuje stopy jiných alergenů.
Praktické šetrně sušené pekařské droždí, které je kultivováno na substrátu z bio obilí. Bez použití chemických živin, emulgátorů a regelátorů kyselosti! Obsah sáčku postačuje na 500g mouky (= ½ kostce čerstvého droždí).
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: mořská sůl, palmový olej*, třtinový cukr*, zelenina* 8,1 % (celer*, cibule*, mrkev*, pórek*, dýně*), kukuřičný škrob*, extrakt z droždí*, zahuštěná zeleninová šťáva* (mrkev*, cibule*), kurkuma*, petržel*, muškátový květ*, libeček* nať a kořen, slunečnicový olej*, česnek*, fenykl*. Všechny složky označené hvězdičkou pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
PŘÍPRAVA: Jednu kostku rozpustíme v půl litru vroucí vody nebo přidáme při vaření k okořenění.
HRAŠKA NA OBALOVÁNÍ (PIKANTNÍ)S ČESNEKEM A CHILLI
Lahodná hrachová směs, která rozmícháním pouze s vodou slouží k přípravě těstíčka pro obalování, včetně klasických řízků, dále slouží k přípravě placek, pomazánek, dresinků, zahušťování aj.
Vysokou nutriční a gastronomickou hodnotu Hrašky ocenilo Ministerstvo zemědělství, udělením ceny zlatý klas (2008) a Jihomoravský kraj ocenil Hrašku v soutěži ZLATÉ PLODY jižní Moravy (2008)
Složení:
Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl (40 % draslíku), směs koření, chilli.
Země původu: Česká republika
Jemná kari pasta ze západoindického regionu Goa.
Kari pasta pálivá madravská bohatá na bílkoviny, je výborná jako pikantní dip nebo k přípravě indického kari.