Momentálně žádné novinky
V knize najdete odpovědi na všechny základní otázky o biopotravinách, přehled důvodů proč se vyplatí biopotraviny jíst a jak žít zdravě, ale nepodlehnout extrémům ani dogamtismu. V době, kdy kniha vznikala se mnohem méně jezdilo na ekofarmy a lidé neměli možnost tak často potkávat své farmáře na trzích a tak v knize jsou i poutavé rozhovory s 11 ekofarmáři či producenty biopotravin. Hlavní částí knihy jsou jednoduché recepty z různých opomíjených bio surovin jako je červené čočka, pohanka, cizrna, jáhly či kroupy, ale najdete tam i řadu receptů na sladkosti slazené přírodními sirupy a tipy s čím kombinovat maso, aby bylo co nejlépe stravitelné!
Biokuchařka prolomila předsudky lidí o tom, že co je zdravé, to je nedobré a navíc dokazuje, že bio-jídlo může být nejen zdravé a chutné, ale i krásné...
Na jaké recepty se můžete těšit?
Pohanková bramboračka, polévka z červené čočky, salát s pampeliškami, fazolový guláš, prejt z fazolek azuki a krup, smažené tofu placičky, cizrna na paprice, bramboro-jahelné šťouchance, fair-trade coocies, jahelné kuličky či pohankový puding s javorovým sirupem a další.