Rýžové vločky mají neutrální chuť, příjemnou rýžovou vůni a výraznou tvrdost. Pro lepší chuť je nutné je povařit. Dobře drží tvar i po uvaření. Vychutnejte si je v biokvalitě. Jsou přirozeně bezlepkové a vyrobené z celozrnné rýže.
Momentálně žádné novinky
Rýžové vločky mají neutrální chuť, příjemnou rýžovou vůni a výraznou tvrdost. Pro lepší chuť je nutné je povařit. Dobře drží tvar i po uvaření. Vychutnejte si je v biokvalitě. Jsou přirozeně bezlepkové a vyrobené z celozrnné rýže.
Vločky rýžové*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Energetická hodnota 1 484 kJ / 350 kcal | |
---|---|
Tuky: | 2,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,0 g |
Sacharidy: | 74,0 g |
z toho cukry: | 2,0 g |
Bílkoviny: | 8,0 g |
Sůl: | 0,03 g |