Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek, včetně železa, které způsobuje její růžové zabarvení. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- ČAJEaddremove
- GASTRO BALENÍ DNM
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- TĚSTOVINY
- SLANÉ POCHUTINY
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- POLÉVKY
- GHÍ A OLEJE
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- PICKLES A ČATNÍ
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- SOLI AYURVITA
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Sůl KOUŘOVÁ 200 g AYURVITA
Kouřová sůl má výrazné kouřové aroma.
Kouřová sůl se hodí se všude, kde chceme zpestřit chuť jídla o vůni letního ohně. Vhodná do zelňaček nebo použijte těšně před dokončením pečení nebo grilování. Použití také na francouzské brambory, zapečených těstoviny, do pomazánek, ale především při grilování.
Neobsahuje E 621
Složení: Sůl 98 %, aroma, karamel, paprika
Skladujte: v suchu a temnu

Kouřová sůl má výrazné kouřové aroma.
Kouřová sůl se hodí se všude, kde chceme zpestřit chuť jídla o vůni letního ohně. Vhodná do zelňaček nebo použijte těšně před dokončením pečení nebo grilování. Použití také na francouzské brambory, zapečených těstoviny, do pomazánek, ale především při grilování.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Na přípravu všech pokrmů, kterým chcete dodat vůni po kouři, uzeném
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek, včetně železa, které způsobuje její růžové zabarvení. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Himalájská sůl obohacená o mořskou řasu KOMBU
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód.
SŮL MOŘSKÁ JEMNĚ MLETÁ - slouží k dosolení všech pokrmům, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání zeleniny a tofu. Těší se také oblibě při grilování. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá k relaxaci celého organismu.
Sůl Sinadaloon je kamenná bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění minerálů v těle. Těží se z otevřených dolů. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí. Používá se při podpoře očisty v době půstu.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek jako je síra, vápník, hořčík, železo a další. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Kořenící přípravek lze použít do všech slaných jídel jako běžnou sůl kamennou.
Himalájská navíc obohacena o česnek a bylinky
Kořenící přípravek lze použít do slaných jídel - pomazánek, na grilování, dipů i dušené zeleniny.
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód.
Sindaloon jedlá sůl kamenná - Je bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění minerálů v těle. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí. Používá se k podpoření očisty v době
půstu.
Kořenící připravek lze použít do všech slaných jídel jako běžnou sůl kamennou.
SŮL MOŘSKÁ HRUBĚ MLETÁ - slouží k dosolení všech pokrmům, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání zeleniny a tofu. Těší se také oblibě při grilování. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá k relaxaci celého organismu.