SŮL MOŘSKÁ HRUBĚ MLETÁ - slouží k dosolení všech pokrmům, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání zeleniny a tofu. Těší se také oblibě při grilování. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá k relaxaci celého organismu.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- ČAJEaddremove
- GASTRO BALENÍ DNM
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- TĚSTOVINY
- SLANÉ POCHUTINY
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- POLÉVKY
- GHÍ A OLEJE
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- PICKLES A ČATNÍ
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- SOLI AYURVITA
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY
Sůl Himalájská růžová jemná ITALSKÁ 150 g DNM
Kořenící připravek lze použít do všech slaných jídel jako běžnou sůl kamennou.
Složení: himalájská sůl (NaCl 98%, ostatní minerály 2% - vápník, síra, draslík, hořčík, železo, mangan, měď, zinek..), česnek, rajčatové floky, bylinky.
Skladujte v chladu a suchu
Země původu: Indie a Česká republika
Obsah balení: 150 g
Dovozce/Baleno v/Distribuce v ČR: D N M company s.r.o., Trávníky 201, Střílky 768 04
Kořenící připravek lze použít do všech slaných jídel jako běžnou sůl kamennou.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek, včetně železa, které způsobuje její růžové zabarvení. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek jako je síra, vápník, hořčík , železo a další. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód.
Kořenící přípravek lze použít do všech slaných jídel jako běžnou sůl kamennou.
SŮL MOŘSKÁ JEMNĚ MLETÁ - slouží k dosolení všech pokrmům, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání zeleniny a tofu. Těší se také oblibě při grilování. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá k relaxaci celého organismu.
Himalájská navíc obohacena o česnek a bylinky
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek jako je síra, vápník, hořčík, železo a další. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Sůl Sinadaloon je kamenná bílá sůl bohatá na minerály, proto je vhodná na doplnění minerálů v těle. Těží se z otevřených dolů. Ve srovnání s mořskou solí je lehčí. Používá se při podpoře očisty v době půstu.
Bambova sůl - kořenící přípravek sypký bez glutamanu sodného, vhodný do dresinků, salátů, pomazánek, omáček, rýže, luštěnin, brambor i na chléb s máslem.
Kouřová sůl má výrazné kouřové aroma.
Kouřová sůl se hodí se všude, kde chceme zpestřit chuť jídla o vůni letního ohně. Vhodná do zelňaček nebo použijte těšně před dokončením pečení nebo grilování. Použití také na francouzské brambory, zapečených těstoviny, do pomazánek, ale především při grilování.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek, včetně železa, které způsobuje její růžové zabarvení. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Dochucovací směs bez přidaného glutamanu sodného.
Sůl je vhodná ke grilování, do pomazánek a salátů.
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód.
Himalájská sůl obohacená o mořskou řasu KOMBU