Dochucovací směs bez přidaného glutamanu sodného.
Sůl je vhodná ke grilování, do pomazánek a salátů.
SŮL MOŘSKÁ HRUBĚ MLETÁ - slouží k dosolení všech pokrmům, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání zeleniny a tofu. Těší se také oblibě při grilování. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá k relaxaci celého organismu.
Složení: mořská sůl (Na Cl)
Skladujte v suchu a temnu.
Obsah balení: 500 g
SŮL MOŘSKÁ HRUBĚ MLETÁ - slouží k dosolení všech pokrmům, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání zeleniny a tofu. Těší se také oblibě při grilování. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá k relaxaci celého organismu.
Dochucovací směs bez přidaného glutamanu sodného.
Sůl je vhodná ke grilování, do pomazánek a salátů.
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek jako je síra, vápník, hořčík , železo a další. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
SŮL MOŘSKÁ JEMNĚ MLETÁ - slouží k dosolení všech pokrmům, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání zeleniny a tofu. Těší se také oblibě při grilování. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá k relaxaci celého organismu.
Kořenící přípravek lze použít do slaných jídel - pomazánek, na grilování, dipů i dušené zeleniny.
Bambova sůl - kořenící přípravek sypký bez glutamanu sodného, vhodný do dresinků, salátů, pomazánek, omáček, rýže, luštěnin, brambor i na chléb s máslem.
Himalájská sůl 7 bylinná je kořenící přípravek složený především k himalájské soli, která obsahuje mnoho minerálů potřebných pro organismus. Navíc je obohacena o aromatické byliny, které dávají soli jedinečnou chuť a spoustu možností využití.
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek, včetně železa, které způsobuje její růžové zabarvení. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Himalájská navíc obohacena o česnek a bylinky
Himalájská sůl obohacená o mořskou řasu KOMBU
Na přípravu všech pokrmů, kterým chcete dodat vůni po kouři, uzeném
Kala nimak neboli "Černá sůl" má ve skutečnosti růžově-šedou barvu, a to díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svojí vůní a chutí po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód.
Kořenící připravek lze použít do všech slaných jídel jako běžnou sůl kamennou.
Himalájská sůl je kamenná sůl pocházející ze severního Pákistánu, kde je již po staletí těžena a mleta. Obsahuje řadu minerálních látek jako je síra, vápník, hořčík, železo a další. Sůl je 100% přírodní bez jakýchkoli přídavků.
Kouřová sůl má výrazné kouřové aroma.
Kouřová sůl se hodí se všude, kde chceme zpestřit chuť jídla o vůni letního ohně. Vhodná do zelňaček nebo použijte těšně před dokončením pečení nebo grilování. Použití také na francouzské brambory, zapečených těstoviny, do pomazánek, ale především při grilování.