Kategorie

 

Hořčičné semínko bílé BIO 50 g DNM

Hořčice patří mezi staletí používaná koření. Užívají se celá semena, pomletý prášek, drcená semena, pasta i olej. Je součástí téměř všech chuťově výrazných jídel a běžně používaným kořením v indické kuchyni. Osmažením v oleji získávají jemnější oříškovou příchuť, a pokud jí přidáte na konci vaření uchovává si si svou ostrou chuť příznačnou jen pro hořčici.

8594178679325

D N M company s.r.o.

Dostupnost:


Skladem
48,00 Kč s DPH

Koupit

 Složení:Bio hořčičné semínko bílé celé 

 
 Chuť a použití: Celá semena se používají zejména při konzervaci zeleniny (zelí, červená řepa, okurky) a hub, při přípravě čalamád a pickles, k marinování, k výrobě majonézy, omáček a salátů, Lze je použít i při přípravě základů pokrmů na oleji (pod těstoviny, rýži).
 
  • BEZ GLUTAMANU
  • BEZ LEPKU
  • BEZ SOLI
  • BEZ BARVIV
  • BEZ KONZERVANTŮ


 Skladujte na suchém a chladném místě, po otevření doporučujeme uchovávat ve vzduchotěsné nádobě.


 

 Země původu: Německo

 Obsah balení: 50 g

 
 
 
 Kozí (beraní) rohy sterilované
 Budeme potřebovat: kozí rohy (beraní), olej, ocet 1l, voda 3,8l, sůl 160g, cukr krupice 360g, hořčičné semínko cca 2 lžíce, pepř celý 20ks, nové koření 12ks, bobkový list 12ks
 Kozí rohy omyjeme, stopky neodkrajujeme, pouze zkrátíme. Rohy naskládáme do čistých sklenic, nejlépe širších, protože se do nich lépe zkroucené papričky skládají.

Rohy zalijeme nálevem svařeným z uvedených ingrediencí. Nálev povaříme cca 15 minut a zalévat jím můžeme ihned po uvaření i vychladlým. Pokud chceme mít rohy jemnější, dáme do každé sklenice dvě lžičky oleje. Nálev postačí na 8-10 klasických okurkových sklenic, záleží na tom, jak je naplníme. Cukr můžeme zkombinovat nebo nahradit sladidlem. Zavařujeme klasickým způsobem.

 

 
      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0,00 Kč
      DPH 0,00 Kč
      Celkem 0,00 Kč

      Ceny jsou s DPH

      K pokladně