POLÉVKY


Dostupnost: Tato varianta není k dispozici
Složení Instantní bezvaječné nudle 82,1%,pšeničná mouka,rostliný tuk(palmový),jedlá sůl,cukr,regulátory kyselosti(uhličitany sodné,uhličitany draselné),zahušťovadlo(guma,guar). Sypký kořenící přípravek 17,9%-jedlá sůl,mouka pšeničná instatní,sušená Zelenina 15,5% (5% brokolice,květák,špenát,cibule,česnek,porek) sušený tuk palmový(palmový tuk,glukozový sirup z pšenice,mléčná bílkovina) cukr,bílkovinný sojový hydrolyzát,aroma,sýrový prášek (syrovátka a sušený sýr v prášku,tavící soli:fosforečnany sodné, polyfosforečnany),škrob bramborový,smetanový prášek (75% smetana,odstředěné mléko,stabilizátor disfosforečnany), kvasnicový extrakt,směs koření.
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Složení instantní nudle 92%, pšeničná mouka, rostlinný tuk (palmový), jedlá sůl, cukr, regulátory kyselosti (uhličitany sodné, uhličnany draselné), zahušťovadlo (guma guar), Sypký kořenící přípravek 8% - sušený česnek min 55%, kvasnicový extrakt, chilli , petržel nať 2%.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Složení instantní nudle 92%, pšeničná mouka, rostlinný tuk (palmový), jedlá sůl, cukr, regulátory kyselosti (uhličitany sodné, uhličnany draselné), zahušťovadlo (guma guar), Sypký kořenící přípravek 8% - sušený česnek min 55%, kvasnicový extrakt, chilli , petržel nať 2%.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici
Složení instantní nudle 92%, pšeničná mouka, rostlinný tuk (palmový), jedlá sůl, cukr, regulátory kyselosti (uhličitany sodné, uhličnany draselné), zahušťovadlo (guma guar), Sypký kořenící přípravek 8% - jedlá sůl, sušená zelenina min. 17% [karotka 6% celer, cibule 2%, česnek , pastinák, cibule restovaná (cibule , slunečnicový olej), špenát, petržel nať 0,2% pórek,celer nať květák ] , maltodextrin, cukr, kvasnicový extrakt, rostlinný tuk (palmový), směs koření, aroma.

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.

Miso pasty sice pocházejí z Japonska, ale fungují jako výborné univerzální ochucovadlo, které se uplatní v jakékoli kuchyni. Jde o tradiční výrobek, kdy se sójové boby smíchají se solí a fermentačním činidlem koji a ve velkých dřevěných sudech nechají kvasit.