Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
Počet produktů: 67
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Ananas pochází ze Střední a Jižní Ameriky, kde se pěstuje již po staletí. Sušený ananas má intenzivní sladkou chuť. Využít ho můžete také při domácím pečení a k dochucení kaší a pudinků. Ananas kostky jsou ideální k přímé konzumaci.
Datle jsou oblíbenou vánoční pochutinou. Hodí se také do salátů, či jako přírodní sladidlo do kaší, jogurtů, tvarohu a pečených dezertů. Jako rychlá energie jsou využívány sportovci.
GOJI jsou ideální k přímé konzumaci. Využijete je i při domácím pečení či k dochucení pudinků a kaší. Plody kustovnice obsahují všech 8 esenciálních aminokyselin, které si lidské tělo neumí samo vytvořit a jsou proto ceněným doplňkem jídelníčku.
Jsou ideální k přímé konzumaci, ale můžeme je také využít při domácím pečení, či k dochucení pudinků a kaší.
Vynikající směs z pečlivě vybraných ořechů. Je ideální k přímé konzumaci, ale využijete jí i pro zpestření ovocných a zeleninových salátů.
Vynikající směs z pečlivě vybraných ořechů doplněná rozinkami je ideální k přímé konzumaci. Můžeme ji také využít pro zpestření ovocných a zeleninových salátů či asijských specialit.
Papája kostky jsou ideální k přímé konzumaci, ale dají se také využít při domácím pečení, či k dochucení pudinků a kaší.
Banánové chipsy se vyrábějí sušením ze zralých banánů, lehce osmahnutých v slunečnicovém oleji. Jsou sladké a křupavé. Výborně chutnají samotné, lze je ale i přidat do kaší nebo sladkého pečiva.
Sušené plody vinné révy v biokvalitě. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť, která je silnější než u ostatních druhů rozinek.
Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů fosforu. Obsahují významné množství hořčíku, draslíku a železa.
Kešu jsou olejnaté ořechy se sladkou, jemnou chutí, bohaté na nenasycené mastné kyseliny, na vitaminy B1, B2, na kyselinu pantotenovou a na minerály, jako např. hořčík, draslík, železo a fosfor.
Pistácie jsou oblíbené oříšky krásné zelené barvy a výjimečné chuti. Jako pražené a solené jsou skvělou pochoutkou pro mlsání.
Meruňky si můžeme užívat nejen čerstvé v době sklizně, ale také sušené celoročně. Původně pocházejí z Orientu a do středomořské oblasti byly dovezeny před dvěma tisíciletími. Naše meruňky byly vypěstovány v Malatyi ve východní Anatolii. Toto turecké centrum meruněk leží asi 1000 metrů nad mořem a díky chladnému a suchému klimatu náhorní roviny produkuje výjimečně šťavnaté a kvalitní plody.
Tyto meruňky jsou pěstovány podle zásad ekologického zemědělství. Sklizeň začíná počátkem července, kdy se zralé meruňky setřásají a sbírají. Po sklizni se nechají ležet tři dny na pruzích tkaniny (nebo střeše domku zemědělce) a pak se vypeckují. Tím, že se plody suší celé, si uchovají více šťavnatosti. Poté se meruňky další tři až čtyři dny dosušují na slunci a vzduchu. Před vývozem jsou umyty a roztříděny. Plody nejsou sířené, což znamená, že nebyly konzervovány oxidem siřičitým či siřičitany.
Tyto meruňky pocházejí z projektu TURECKO společnosti Rapunzel.
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
SLOŽENÍ: sušené fíky z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
ZEMĚ PŮVODU: Kanada
SLOŽENÍ: brusnice klikva 60 %, zahuštěná jablečná šťáva. Povrchově ošetřeno slunečnicovým olejem. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
ZEMĚ PŮVODU: Burkina Faso, Mosambik
SLOŽENÍ: plátky sušeného manga z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Složení
Plody klikvy velkoplodé* ( Vaccinium Macrocarpon) 60 %, jablečný koncentrát* 29 %, slunečnicový olej* 0,1 %. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Složení
MAKADAMOVÉ OŘECHY. Může obsahovat stopy lepku a ostatních skořápkových plodů.
Alergeny
Skořápkové plody
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Složení
Piniové oříšky jádra. Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.
Alergeny
Skořápkové plody
Popis | Lněné semínko působí preventivně proti obezitě, napomáhá tělu vylučovat různé škodliviny a užívání je vhodné i při cukrovce či problémech s ledvinami. Navíc pomáhá při nemocech jater a cév, udržuje pravidelný srdeční rytmus a snižuje nebezpečí mozkové příhody. Pro zvýšení účinků na organismus, se doporučuje konzumovat lněné semínko rozdrcené, popř. ho pečlivě rozžvýkat. |
Složení
Konopné semeno loupané*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkoových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Složení
Len hnědý semena*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty. Rozdrcením se solí tvoří gomasio, které zkrášlí i prostá každodenní jídla.
Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty. Rozdrcením se solí tvoří gomasio, které zkrášlí i prostá každodenní jídla.
Lahodné klíčky ozdobí a dochutí každý pokrm. Navíc slouží jako zásobárna energie.
Dýňová semínka tmavá v biokvalitě s lahodnou oříškovou chutí, můžeme konzumovat přímo, lehce opražená, případně namletá. Pozvednou jakýkoliv recept na celozrnný chléb a hodí se i do slaných sušenek. Použijte na dozdobení dýňové polévky.
Zeleno-hnědá semínka s jemnou oříškovou chutí. Hodí se do polévek, salátů nebo k pražení. Semínka už jsou zbavená slupky a jsou vhodná ke konzumaci i samotné. Jejich výhodou je snadné skladování a dlouhodobá trvanlivost.
Černý sezam je chuťově o něco výraznější než světlý. Používá se v asijské kuchyni, je velmi dekorativní a nachází použití i v tradiční čínské medicíně. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, na kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a marinádách na maso. Ve skutečnosti lze přidat téměř všude - do polévky, omáčky na těstoviny nebo i guláše! Pro zvýraznění chuti jej můžeme lehce opražit. Rozmixováním pražených semínek získáme sezamové „máslo“ na pečivo, kaše, jogurty apod.
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: sušená rajčata solená mořskou solí 54 %, extra panenský olivový olej, rozmarýn. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji Kreolis 340g
pevný podíl 200g
složení: sušená rajčata 55 %, slunečnicový olej, vinný ocet, mořská sůl, kapary, česnek, bylinky a koření, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Broskve 58%, voda 31%, cukr 5%, glukózo – fruktózový sirup 4%, regulátor kyselosti: kyselina citronová, antioxidant kyselina L-askorbová.
Amalaki - sušené ovoce proslazené - je drobné indické ovoce.Je obaleno v sirupu ze třtinového cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Amalaki - sušené ovoce proslazené - je drobné indické ovoce.Je obaleno v sirupu ze třtinového cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Amalaki - sušené ovoce proslazené - je drobné indické ovoce.Je obaleno ve třtinovém cukru s mletou vanilkou, která ovoce jemně doplňuje svou typickou vanilkovou vůní a chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Amalaki - sušené ovoce proslazené - je drobné indické ovoce.Je obaleno ve třtinovém cukru a mletém zázvoru, který ovoce doplňuje svou aromatickou jemně pikantní chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Amalaki - sušené ovoce proslazené - je drobné indické ovoce.Je obaleno ve třtinovém cukru smíchaném s citronovým a pomerančovým pudrem, který ovoce jemně doplňuje svou svěží citrusovou vůní a chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Zázvor - sušené ovoce proslazené - slazená orientální pochoutka určná k přímé spotřebě. Kousky zázvoru jsou obaleny ve třtinovém cukru, který zázvor jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Zázvor můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Zralé sladké banány vypěstované bez použití syntetických hnojiv a pesticidů byly podélně nakrájeny na tenké plátky a šetrně usušeny bez přídavku cukru či tuku. Nejsou sířeny, a proto mají nahnědlou barvu. Jsou vynikající jako zdravá svačina, k doplnění energie při sportu nebo jako součást stolních směsí oříšků a sušeného ovoce. Hodí se také k ozdobení banánového chleba či muffinů před pečením a do desertů.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Nizozemsko
SLOŽENÍ: hořká čokoláda 58 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, výtažek z vanilky), proslazená brusnice 40 % (brusnice klikva 60 %, třtinový cukr, slunečnicový olej), leštící látky: arabská guma, cukr, med. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejm. 39 %.
Mrazem sušené maliny v hořké čokoládě (62 % kakaa), borůvky v bílé a lila čokoládě a jahody v mléčné čokoládě (37 % kakaa). Bez lepku.
ostrá chuť kandovaných kousků zázvoru s příjemnou chutí jemně hořké čokolády vytváří kompozici, která vás nadchne. Bez lepku.
Mrazem sušené kousky jahod bohatě obalené jemnou mléčnou čokoládou s 37 % kakaa.
Mrazem sušené kokosové křupinky obalené veganskou jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa
Mrazem sušené celé maliny obalené veganskou jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa.
Mrazem sušené kousky třešní Amarena obalené jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa. Bez lepku.
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální. Vyrobíte si z nich máslo, mléko nebo třeba sýr.
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální. Vyrobíte si z nich máslo, mléko nebo třeba sýr.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem.
Tato slunečnicová semínka pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a jsou vhodná nejen k použití při vaření, ale i k přímé spotřebě.
Chia semena jsou semena šalvěje hispánské, která roste v hornatých oblastech Jižní Ameriky. Tato nutričně velmi zajímavá semínka obsahují cca 30 % oleje s vysokým obsahem cenných omega 3 mastných kyselin. Jsou zdrojem vitaminů skupiny B a důležitých minerálních látek (vápníku, hořčíku, železa, zinku...).
Sušené brusinky obalené veganskou jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa.
Směs sušeného a proslazeného ovoce obsahuje ananas a papayu, medové banánové chipsy, nepražené kokosové chipsy a rozinky. Hodí se skvěle jako svačinka, do jogurtu nebo do domácího müsli.
Sušená houba Houževnatec jedlý – Shii-ta-ke (Lentinus edodes). Má silnou kořeněnou chuť a výraznou vůni. Ve světě je značně oblíbená pro své široké využití v kuchyni.
Bio rajčata vypěstovaná pod tureckým sluncem byla nakrájena, prosolena mořskou solí a usušena na slunci. Sušená rajčata dodají pokrmům středomořskou chuť a používáme je do salátů, předkrmů, pomazánek, na pizzu, k vylepšení omáček s rajčaty, polévek a zeleninových pokrmů.