Šťáva z arónie s dužinou
Složení: šťáva a dužina z arónie - 90%, fruktóza - 10%
Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
SÓJOVÉ boby, hnědá rýže, mořská sůl, voda, koji kvas.
Sója
Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Energetická hodnota 681 kJ / 163 kcal | |
---|---|
Tuky: | 7,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 9,1 g |
z toho cukry: | 8,2 g |
Vláknina: | 7,7 g |
Bílkoviny: | 12,1 g |
Sůl: | 10,3 g |
Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
Šťáva z arónie s dužinou
Složení: šťáva a dužina z arónie - 90%, fruktóza - 10%
Mrazem sušené kousky třešní Amarena obalené jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa. Bez lepku.
Vega s libečkem 250 g
- kořenící přípravek sypký vhodný k dochucení každého vývaru, polévek, omáček a šťáv, do rýže a luštěnin, dušené a restované zeleniny, vařených těstovin, ale i do studených pokrmů, salátů
a pomazánek.
Jak již název napovídá, původním zdrojem březového sladidla, někdy nepřesně označovaného jako březový cukr, byly břízy. Průmyslově se však vyrábí i z jiných rostlinných zdrojů - kukuřičných plev, ovsa a dalších. Pro naše tělo se jedná o naprosto přirozenou látku, kterou nejenže obsahují různé bobule, ovoce a zelenina, ale i naše tělo.
kukuřičný škrob, čiroková mouka, zahušťovadlo - guarová guma, rýžový sirup 8%, neztužený kokosový olej, bambucké máslo, aroma, jahelná mouka 10%, rýžová mouka, emulgátor-lecitin slunečnicový, meruňková náplň (fruktóza, meruňky 25%) stabilizátor-guma gellan
Tento krém je vyroben z černých italských oliv, extra panenského olivového oleje, mořské solu a špetky bobkového listu pro ovonění. Díky šetrné přípravě si krém uchovává plnou přírodní vůni a chuť černých oliv. Pro výrobu byly použity olivy sušené na slunci a výrobek nebyl pasterován. Jednotlivé složky byly při výrobě pouze smíchané, rozdrcené, výsledný krém byl naplněný do skleniček a zalit 5 - 10 ml extra panenského olivového oleje, aby byl chráněn před účinky vzduchu. Žádná ze surovin nebyla vystavena teplotě nad 42 °C a tento olivový krém je tedy vhodný i pro vitariány. Olivový krém používáme vždy, když chceme pokrmu dodat chuť a vůni oliv, vynikající je i jako pomazánka na pečivo, nebo do sendvičů s rajčaty, mozzarellou a podobně.
Amalaki - sušené ovoce proslazené - je drobné indické ovoce.Je obaleno ve třtinovém cukru a mletém zázvoru, který ovoce doplňuje svou aromatickou jemně pikantní chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Připravte si kaši, doplňte oříšky, semínky, ovocem a dochuťte sirupem. Lze ji použít také na knedlíčky do polévky a funguje také podobně jako jíška na zahuštění.
Anýz celý 50 g
– koření, které aromaticky voní a má kořenitou nasládlou chuť. Využívá se do pečiva, při nakládání červené řepy, červeného zelí. Hodí se i do ovocného (např. jablečného) kompotu. Je součástí mnoha kořenitých směsí. V indické a čínské kuchyni je častý v houbových či zeleninových pokrmech. Vyrábí se z něho také likéry.
Kolekce obsahuje 9 druhů čajů: Zázvor & Citrón & Med, Sedmikvítek, Rakytníkový, Aronie & Šípek & Černý rybíz, Indiánské léto, Rooibos Malina, Šípkový čaj s medovou příchutí, Memory of Tea a Gunpowder
Pasta Umeboshi je vyrobena z japonských ume švestek nakládaných v soli s listy Shiso. Jedná se o tradiční japonský produkt. Využijete ho do dresinků, omáček či pomazánek.
Kari Madras bez soli 50 g
- kořenící přípravek sypký, neodmyslitelně spjatý s indickou a thajskou kuchyní. Používá se na všechny druhy masa, do smetanových omáček, polévek, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže i na ryby.
ostrá chuť kandovaných kousků zázvoru s příjemnou chutí jemně hořké čokolády vytváří kompozici, která vás nadchne. Bez lepku.
Hmotnost: 1000 g.
Země původu: Česká republika
Farmářské brambory 50 g
- kořenící přípra- vek sypký s restovanou cibulkou, který dodá všem bramborovým pokrmům lahodnou vůni i chuť. Je vhodný k ochucení pečených a grilovaných brambor, ale i do jiných brambo- rových a zeleninových pokrmů.