HMOTNOST: 22 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: cukr* (přírodní třtinový cukr*, sušená třtinová šťáva*), lískové oříšky* 28 %, kakaové máslo*, kakaová hmota*, sušený rýžový sirup* 4 %, kakaový prášek*, mořská sůl, Bourbon vanilka*, emulgátor: slunečnicový lecitin*. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 40 % v čokoládě.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- GHÍ A OLEJE
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- SOLI AYURVITA
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- PICKLES A ČATNÍ
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKÉ POCHUTINY, BONBONY
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- SLANÉ POCHUTINY
- HOTOVÁ JÍDLA
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY
Miso genmai hnědá rýže 400 g MUSO
Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
Složení
SÓJOVÉ boby, hnědá rýže, mořská sůl, voda, koji kvas.
Alergeny
Sója
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
- Země původu Japonsko
Výživové údaje na 100 g
| Energetická hodnota 681 kJ / 163 kcal | |
|---|---|
| Tuky: | 7,0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
| Sacharidy: | 9,1 g |
| z toho cukry: | 8,2 g |
| Vláknina: | 7,7 g |
| Bílkoviny: | 12,1 g |
| Sůl: | 10,3 g |
Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Šťáva z červené řepy z koncentrátu, antioxidant (kyselina L-askorbová)
HMOTNOST: 200 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: přírodní třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin, výtažek z Bourbon vanilky. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 30 %.
Hříbkové koření 25 g
- směs koření obsahuje 25 % pravého hřibu smrkového. Tato směs dodá pokrmům nezaměnitelnou chuť i vůni. Hodí se do krémových polévek, omáček, zeleninových a zapečených jídel, ale i na steak a pečené kuře.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Mrazem sušené celé maliny obalené veganskou jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Jáhlová kaše patří mezi přirozeně bezlepkové potraviny.
Bohatá, krémová kari pasta s kešu, kokosem a směsí vzácného koření pro přípravu pokrmů typu Korma - zeleninová směs s jogurtem nebo smetanou.
Jemně pikantní směs kešu oříšků, rýžových vloček, křupavé čočky a křupavých bramborových tyčinek.
Sušené lahůdkové droždí.
| Složení | hořčičné semeno, vinný ocet, pitná voda, fruktóza-15%, jedlá sůl (3,5%), směs bylin a koření |
Miso pasty sice pocházejí z Japonska, ale fungují jako výborné univerzální ochucovadlo, které se uplatní v jakékoli kuchyni. Jde o tradiční výrobek, kdy se sójové boby smíchají se solí a fermentačním činidlem koji a ve velkých dřevěných sudech nechají kvasit.
Rýžové vločky mají neutrální chuť, příjemnou rýžovou vůni a výraznou tvrdost. Pro lepší chuť je nutné je povařit. Dobře drží tvar i po uvaření. Vychutnejte si je v biokvalitě. Jsou přirozeně bezlepkové a vyrobené z celozrnné rýže.
Kvalitní jahodový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí.
Země původu Česko
Křupavé pohankové kousky s pomerančem.
Nové koření celé 50 g
– koření, které se hojně využívá při konzervaci zeleniny (zelí, červené řepy, rajčat, okurek, hub) i masa, do polévek a omáček či do uzenin.