Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží. Nejčastěji se používá k přípravě dezertů, pečiva, cukroví a nápojů. Používá se však také při péči o pokožku místo pleťové vody.
Složení: voda, esence z růží
Skladujte v chladu a suchu
Obsah balení: 600 ml
Země původu: Indie
Dovoz z: EU