Má výbornou sladivost a plnou chuť. Oslaďte si s ním život a přidejte ho do kaše ke snídani anebo pár kapek do obilné kávy.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Sirup kukuřičný 250 g BIO (COUNTRY LIFE)
Kukuřičný sirup je přírodním sladidlem.
Složení: kukuřice (80%), pitná voda, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Kukuřičný sirup se dá použít na sušenky, do mléčných a sójových výrobků (nápoje, jogurty, dezerty atd.), do obilných produktů (snídaňové cereálie, obilné tyčinky), do sladkostí, pečiva, slouží jako náhražka cukru či medu.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1314,7 kJ/314 kcal. Bílkoviny: 1,3 g. Sacharidy: 95 g(z toho fruktóza 0g, glukóza 29 g, maltóza 45 g, polysacharidy 22 g). Tuky: 0,5 g
Skladování: Skladujte při teplotě do 20°C.

Kukuřičný sirup je přírodním sladidlem.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Složení
Sušené datle* 79 %, pitná voda. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Hmotnost: 1000 g.
Země původu: Mauritius
Hmotnost: 1000 g.
Země původu: Mauritius
Ovocný cukr se přirozeně vyskytuje v medu, v ovoci a i v některé zelenině. Lze ho použít místo běžného cukru nebo umělých sladidel.
Melasový přírodní třtinový cukr.
Složení
Třtinový cukr*, želírující látka: jablečný pektin. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, hořčice a sójových bobů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablkách a medu. Můžete ho v kuchyni používat jako běžný cukr. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Jak již název napovídá, původním zdrojem březového sladidla, někdy nepřesně označovaného jako březový cukr, byly břízy. Průmyslově se však vyrábí i z jiných rostlinných zdrojů - kukuřičných plev, ovsa a dalších. Pro naše tělo se jedná o naprosto přirozenou látku, kterou nejenže obsahují různé bobule, ovoce a zelenina, ale i naše tělo.
Pravý kanadský javorový sirup bez přidaných sladidel, aromat a barviv.
ZEMĚ PŮVODU: Kanada
POUŽITÍ: Grade A je nejjemnější a nejsvětlejší druh. Je vhodný ke stolními použití a díky jemné chuti i pro malé děti. Hodí se nejlépe k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru.
UPOZORNĚNÍ: Zákazníkům někdy připadá pravý javorový sirup příliš řídký. V prodeji jsou i „šizené” sirupy, které místo 100%-ní zahuštěné javorové šťávy obsahují cukr, glukózový sirup, kukuřičný sirup, umělá aromata, barviva atd. Tyto výrobky jsou obvykle hustší než pravý javorový sirup. Neměly by však být nazývány javorovým sirupem (obvykle jsou) a měly by být daleko lacinější, než pravý javorový sirup (obvykle nejsou)!!!
SLOŽENÍ: 100% zahuštěná míza z javoru cukrového
Erythritol se používá do náplní do pečiva, cukrovinek, žvýkaček, mléčných nápojů, bonbónů, mražených dezertů, pudinků, nízkokalorických nápojů a dalších potravin. Má funkci zvýrazňovače aroma, zvlhčovadla, náhradního sladidla, stabilizátoru, zahušťovadla, sekvestrantu.
Třtinová melasa je téměř černá sirupovitá hmota, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. Třtinová šťáva přirozeně obsahuje kromě cukru též biologicky aktivní látky, potřebné k jeho strávení. Ty však zůstávají v sirupu, který zbývá po oddělení krystalků cukru ze zahuštěné třtinové šťávy, tedy v melase. Širšímu používání melasy brání její výrazná chuť, která většině lidí vadí. Ti proto dávají přednost přírodním třtinovým cukrům, kterým naopak dodává melasa příjemnou chuť a vůni. A to je i její tajemství. V malém množství má totiž melasa velmi příjemnou chuť a navíc zvýrazňuje přirozenou chuť pokrmu. Je proto škoda si melasu znechutit tím, že ji budeme konzumovat několik předepsaných lžiček denně. Její výraznou chuť využijeme nejlépe jako součást připravovaných jídel. Proto melasu nezavrhujte, dokud ji neochutnáte v perníku, závinu (skořice, jablka a ořechy její chuť výtečně doplňují), sušenkách či v pálivých směsích (spolu s kari nebo pálivými papričkami, s rajským protlakem a dokonce i hořčicí). Trochou melasy můžete dochutit mléko či jogurt jako zálivku müsli nebo kukuřičných lupínků, med nebo ovocné čaje.
HMOTNOST: 450 g
ZEMĚ PŮVODU: Paraguay
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Přírodní náhradní stolní sladidlo.Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana. Natusweet stevia má skvělou chuť, 0 kalorií.Pro oslazení nápojů a všech typů potravin.