Jemná kari pasta ze západoindického regionu Goa.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- ČAJEaddremove
- GASTRO BALENÍ DNM
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- TĚSTOVINY
- SLANÉ POCHUTINY
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- POLÉVKY
- GHÍ A OLEJE
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- PICKLES A ČATNÍ
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- SOLI AYURVITA
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY
Bio vanilkový cukr 8g Amylon
Složení produktu
Bio třtinový cukr, bio vanilka mletá (1,5 %).
Informace pro alergiky
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Informace o balení
Hmotnost: 8 g
Výživové údaje na 100g:
energie: 1692Kj/398Kcal
sacharidy:99g
z toho cukry: 98G
Složení produktu
Bio třtinový cukr, bio vanilka mletá (1,5 %).
Informace pro alergiky
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Informace o balení
Hmotnost: 8 g
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi – nakládaných japonských švestiček. Kombinace slané a kyselé chuti je jedinečným chuťovým zážitkem.
Ve skutečnosti se nejedná o skutečný ocet, protože místo kyseliny octové obsahuje kyselinu citronovou. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu slovo ocet spíše nám pokrm osolí než okyselí. Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné podobě.
Vyrobeno přírodní fermentací.
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.
ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: mořská sůl, palmový olej*, kukuřičný škrob*, třtinový cukr*, extrakt z droždí*, petržel*, česnek* 0,6 %, hřiby*, zahuštěná zeleninová šťáva* (mrkev*, cibule*), bazalka*, cibule* 0,5 %, kurkuma*, libeček nať*, muškátový květ*, celerová nať*, pepř*, kopr*, dýně*, rozmarýn*, libeček kořen*, slunečnicový olej*, fenykl*. Všechny složky označené hvězdičkou pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy jiných alergenů.
PŘÍPRAVA: Jednu kostku rozpustíme v půl litru vroucí vody nebo přidáme při vaření k okořenění.
Rostlinná tekutá alternativa bílků nebo celých vajec, balení nahradí 20 bílků/vajec. Vhodná pro využití do sladkých i slaných pokrmů. Bez lepku.
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu.
Složení
Třtinový cukr*, želírující látka: pektin, citrón*. *BIO. Může obsahovat stopy sóji, skořápkových plodů a hořčice.
Zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť.
Tento krém je vyroben z černých italských oliv, extra panenského olivového oleje, mořské solu a špetky bobkového listu pro ovonění. Díky šetrné přípravě si krém uchovává plnou přírodní vůni a chuť černých oliv. Pro výrobu byly použity olivy sušené na slunci a výrobek nebyl pasterován. Jednotlivé složky byly při výrobě pouze smíchané, rozdrcené, výsledný krém byl naplněný do skleniček a zalit 5 - 10 ml extra panenského olivového oleje, aby byl chráněn před účinky vzduchu. Žádná ze surovin nebyla vystavena teplotě nad 42 °C a tento olivový krém je tedy vhodný i pro vitariány. Olivový krém používáme vždy, když chceme pokrmu dodat chuť a vůni oliv, vynikající je i jako pomazánka na pečivo, nebo do sendvičů s rajčaty, mozzarellou a podobně.
HMOTNOST: 120 g (= 130 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: sušená rajčata* 38 %, extra panenský olivový olej* 36 %, loupaná rajčata* 19 %, bazalka* 3 %, petržel*, mořská sůl, ocet z bílého vína*. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Kvalitní jahodový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí.
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji Kreolis 340g
pevný podíl 200g
složení: sušená rajčata 55 %, slunečnicový olej, vinný ocet, mořská sůl, kapary, česnek, bylinky a koření, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Růžová voda - pitná voda ochucená
Na výrobu zavařenin.
(želírující látka)
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří,
pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu
smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut
a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří
do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.
Tato pasta je vyrobena z černých řeckých kalamata oliv, extra panenského olivového oleje, vinného octa, mořské soli a špetky oregana pro ovonění. Díky šetrné přípravě si pasta uchovává plnou přírodní vůni a chuť černých oliv.