Kari pasta pálivá madravská bohatá na bílkoviny, je výborná jako pikantní dip nebo k přípravě indického kari.
Tamari sójová omáčka 500 ml BIO COUNTRY LIFE
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených zálivek, omáček a pikantních dipů
	
            Cena: 129 Kč
		    
        
        
		
		
        
                  
		
		
	
		
		
		  
          
	
	
	
	
		  	
	
	
	
	
       
      
        
                     
			
          		  
		  
		  
              
	  
	  
	  
	  
	  
	  
	            
                 
              
    	  
	
	
	
	  
	  
	   
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
  Rozdíl mezi shoyu a tamari:
Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo.
- vyrábí se rozdílným způsobem – tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě klasické miso pasty
- tamari je vyráběna z přirozeně bezlepkových surovin
- tamari je tmavší, hustší a má bohatší a výraznější chuť
Složení
SÓJOVÉ BOBY* 33,3 %, voda, mořská sůl 15,4 %, destilované Sake* (voda, rýže*,sůl, Aspergillus oryzae), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae), pražené sójové boby 2,5%. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Alergeny
Sója
Výživové údaje na 100 ml
| Energetická hodnota 354 kJ / 83 kcal | |
|---|---|
| Tuky: | 0,0 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,0 g | 
| Sacharidy: | 6,5 g | 
| z toho cukry: | 0,5 g | 
| Bílkoviny: | 14,0 g | 
| Sůl: | 13,14 g | 
 
  CZ-BIO-001
 CZ-BIO-001
 
				 DOPRAVA ZDARMA OD 2.000 Kč
  DOPRAVA ZDARMA OD 2.000 Kč 
		   
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			 
			       			
			