Kategorie

 

Bio olivový krém RAPUNZEL 120 g

Tento krém je vyroben z černých italských oliv, extra panenského olivového oleje, mořské solu a špetky bobkového listu pro ovonění. Díky šetrné přípravě si krém uchovává plnou přírodní vůni a chuť černých oliv. Pro výrobu byly použity olivy sušené na slunci a výrobek nebyl pasterován. Jednotlivé složky byly při výrobě pouze smíchané, rozdrcené, výsledný krém byl naplněný do skleniček a zalit 5 - 10 ml extra panenského olivového oleje, aby byl chráněn před účinky vzduchu. Žádná ze surovin nebyla vystavena teplotě nad 42 °C a tento olivový krém je tedy vhodný i pro vitariány. Olivový krém používáme vždy, když chceme pokrmu dodat chuť a vůni oliv, vynikající je i jako pomazánka na pečivo, nebo do sendvičů s rajčaty, mozzarellou a podobně.

ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: černé olivy* 69 %, extra panenský olivový olej* 26 %, mořská sůl, bobkový list*. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota1859 kJ/452 kcal
Tuky49 g
z toho nasycené mastné kyseliny8,4 g
Sacharidy0,5 g
z toho cukry0,5 g
Vláknina2,9 g
Bílkoviny1,1 g
Sůl3,7 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Olivový krém. Pasterováno. Po otevření skladujte pod vrstvou oleje v ledničce. Nabírejte čistou lžičkou.
EU_Organic_Logo Logo_raw
IT-BIO-008
Zemědělská produkce EU/mimo EU

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0,00 Kč
      DPH 0,00 Kč
      Celkem 0,00 Kč

      Ceny jsou s DPH

      K pokladně