RŮŽOVÁ VODA BIO
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.
Nejčastěji se používá k přípravě tvarohových dezertů, pudinků a nápojů. Využijete ji také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.
| Energetická hodnota 769 kJ / 183 kcal | |
|---|---|
| Tuky: | 5,8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,0 g |
| Sacharidy: | 19,0 g |
| z toho cukry: | 12,0 g |
| Vláknina: | 4,9 g |
| Bílkoviny: | 11,0 g |
| Sůl: | 11,4 g |
pasta vyrobená ze sóji a rýže
RŮŽOVÁ VODA BIO
Růžová voda vzniká jako vedlejší produkt při získávání oleje z růží.
Nejčastěji se používá k přípravě tvarohových dezertů, pudinků a nápojů. Využijete ji také při péči o pokožku jako pleťovou vodu.
HMOTNOST: 550 g (= 525 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata* 99,3 %, mořská sůl, bazalka*. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Sladká chilli omáčka je červená omáčka sladkopálivé chuti, hustší konzistence s kousky chilli papriček. Je velice rozšířená v asijské i západní kuchyni jako dip, dresink či dochucovadlo, které dodá jídlu lehce pálivou chuť. Hlavní ingrediencí jsou chilli papričky různých druhů, např. jalapeno či serrano papričky, dochucené česnekem a cukrem, který způsobuje nasládlou chuť omáčky.
BIO kukuřičný škrob, BIO mletá vanilka (1,5 %), vanilkový extrakt.
Hmotnost: 40g
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze zbaveno výrazné vůně (dezodorizováno) vodní parou. Nebylo chemicky rafinováno ani ztužováno. Čisté kakaové máslo používáme do polev a pralinek z bílé čokolády či karobu. Je vynikající na ošetření suché pleti, do domácích mastí a do koupele.
Tato pasta je vyrobena z černých řeckých kalamata oliv, extra panenského olivového oleje, vinného octa, mořské soli a špetky oregana pro ovonění. Díky šetrné přípravě si pasta uchovává plnou přírodní vůni a chuť černých oliv.
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
SLOŽENÍ: kapary* 58 %, voda, vinný ocet*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Bio třtinový cukr, bio sušená citronová kůra mletá (2,5 %), citronové aroma.
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Hmotnost: 20g
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah sušiny 22 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi – nakládaných japonských švestiček. Kombinace slané a kyselé chuti je jedinečným chuťovým zážitkem.
Ve skutečnosti se nejedná o skutečný ocet, protože místo kyseliny octové obsahuje kyselinu citronovou. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu slovo ocet spíše nám pokrm osolí než okyselí. Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné podobě.
Vyrobeno přírodní fermentací.
Tento extra pálivý krém je vyroben z čerstvých italských bio feferonek uzrálých na slunci. Díky šetrné přípravě si krém uchovává plnou přírodní vůni a chuť pálivých feferonek. Dodává čistou ostrou chuť a vylepšuje omáčky, masové a grilované pokrmy, těstoviny, indická a thajská jídla.
Kari pasta pálivá madravská bohatá na bílkoviny, je výborná jako pikantní dip nebo k přípravě indického kari.
Francouzská hořčice výrazné chuti a vůně v biokvalitě. Neobsahuje umělé přísady, je vyrobena podle klasické receptury, pouze s přídavkem octa a mořské soli. Lze ji použít jako samostatnou omáčku nebo s ní ochutit dresink či zálivku.
ložení žitná mouka BIO, startovací kultura
Nutriční hodnoty ve 100 g
| Energetická hodnota | 1413 kJ / 334 kcal |
| Tuky | 1,80 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,50 g |
| Sacharidy | 52 g |
| z toho cukry | 1 g |
| Bílkoviny | 11,20 g |
| Sůl | 0,01 g |