Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
VEGA houbová 250 g DNM
Houbové koření do polévek, gulášů i omáček.
Cena: 97 Kč
Originální kořenící směs s houbovým aroma k dochucení každého vývaru, polévek, omáček a šťáv, do rýže a luštěnin, dušené a restované zeleniny, vařených těstovin, zapečených smetanových jídel, brambor, ale i do studených pokrmů, salátů a pomazánek.
Složení:
Sůl(55%), sušená zelenina a koření (celer, mrkev, cibule, houby).
- BEZ GLUTAMANU
- BEZ LEPKU
- BEZ UMĚLÝCH BARVIV
- BEZ KONZERVANTŮ
Obsah balení: 250g
Země původu: Česká republika