Koření na špagety 50 g
- kořenící přípravek sypký, vhodný pro všechny druhy italských pokrmů. Používá se na pizzu, do špaget a ostatních vařených či zapečených těstovin, můžeme jej použít i do salátů a zálivek, na dušenou a grilovanou zeleninu.
Královské koření 50 g
- směs koření bez soli z výhradně českých domácích surovin, vypěstovaných v oblasti Orlických hor a podhůří. Díky své jemné chuti a vůni se hodí k úpravě různých druhů mas, polévek, zeleniny, pomazánek, brambor nebo třeba jen na chléb s máslem.
Složení: koriandr plody - mletý, hořčice mletá, kmín mletý
Země původu: Česká republika
Skladujte: v suchu
Obsah balení: 50 g
Královské koření 50 g
- směs koření bez soli z výhradně českých domácích surovin, vypěstovaných v oblasti Orlických hor a podhůří. Díky své jemné chuti a vůni se hodí k úpravě různých druhů mas, polévek, zeleniny, pomazánek, brambor nebo třeba jen na chléb s máslem.
Koření na špagety 50 g
- kořenící přípravek sypký, vhodný pro všechny druhy italských pokrmů. Používá se na pizzu, do špaget a ostatních vařených či zapečených těstovin, můžeme jej použít i do salátů a zálivek, na dušenou a grilovanou zeleninu.
Chana masala je kořenící přípravek určen k ochucení luštěninových jídel, převším z cizrny
(římský hrách).
Směs koření k přípravě lahodného čaje s mlékem, oblíbeného především ve Velké Británii a Indii, odkud si ho Britové přivezli a následně velmi oblíbili. V posledních letech se těší oblibě i v Evropě a také u nás. Je známý také jako jogí čaj nebo yogi tea
Čubrica je kořenící přípravek sypký bez glutamanu sodného, vhodný na pečení, do zapékaných směsí, luštěninových jídel, do tvarohových či sýrových pomazánek a jogurtových dresinků.
BRUSCHETTA - kořenící přípravek vhodný především pro dochucení toastů, topinek a typických italských studených pokrmů bruschett - italský chlebíček s rajčaty, čerstvou, grilovanou nebo restovanou zeleninou.
Svařák rozpustná směs - sypký kořenící přípravek do svařených vín a punčů
Směs koření Garam Masala je určena především pro přípravu zeleninových a luštěninových pokrmů. Tato velmi aromatická směs koření a černého pepře se do pokrmů přidává až na konci, aby se co nejvíce zachovala její jedinečná chuť.
Harrisa masala je směs koření používaná především v Severní Africe. Její chuť je bohatá a lehce pikantní.
PUNČ - kořenící přípravek sypký s kousky sušeného ovoce do punčů, grogů, čajů či svařených vín.
Maďarská kuchyně vždy vynikala aromatickou, lehce pikantní a plnou chutí. Přesně taková je směs maďarský guláš, která slouží k přípravě stejnojmenného pokrmu i dalších nejen maďarských specialit.
Směs koření na přípravu minutek - bez glutamanu sodného
Směs koření Pav Bhaji Masala je určena především pro přípravu rýžových pokrmů jako jsou rizota či kičerí. Hodí se i do jakéhokoli indického kari.
Kořenící směs vhodná na italské pokrmy
Asafoetida nazývaná též ločidlo, čertovo lejno či asant, může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatická, proto jí dávkujte opatrně. Zpracujte na rozpáleném oleji.
Směs koření Kitchen King Masala je určena především pro přípravu zeleninových pokrmů, ať už vařených, dušených či smažených.
Koření čínské kuchyně 50 g
- kořenící pří- pravek sypký vhodný k přípravě pokrmů asijské kuchyně. Používá se k přípravě různých druhů mas, zeleniny, omáček i šťáv typických pro čínskou kuchyni.