Adžika je kořenící přípravek sypký bez přidaného glutamanu sodného. Jedná se o koření gruzijské a arménské kuchyně, používá se především ke grilování zeleniny a do salátů.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- ČAJEaddremove
- GASTRO BALENÍ DNM
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- TĚSTOVINY
- SLANÉ POCHUTINY
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- POLÉVKY
- GHÍ A OLEJE
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- PICKLES A ČATNÍ
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- SOLI AYURVITA
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Gulášové koření 50 g AYURVITA
Gulášové koření 50 g
– kořenící přípravek sypký - bez přidaného glutamátu, vhodný do všech druhů gulášů, omáček, polévek paprikového typu, minutek i do šťáv z dušeného masa.
Složení: jedlá sůl (max. 35%), koření (paprika sladká, paprika ostrá, cibule červená, kmín, česnek, koriandr, majoránka)
Země původu: Česká republika
Skladujte: v suchu
Obsah balení: 50 g

Gulášové koření 50 g
– kořenící přípravek sypký - bez přidaného glutamátu, vhodný do všech druhů gulášů, omáček, polévek paprikového typu, minutek i do šťáv z dušeného masa.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Směs koření Kitchen King Masala je určena především pro přípravu zeleninových pokrmů, ať už vařených, dušených či smažených.
Grilovaná zelenina - kořenící směs především ke grilování zeleniny. Výborná je však i na pečené brambory, zeleninu, tofu i do zálivek na saláty.
Tradiční chlebové koření patří neodmyslitelně k české domácnosti, stejně jako vůně pravého domácího chleba a pečiva.
Královské koření 50 g
- směs koření bez soli z výhradně českých domácích surovin, vypěstovaných v oblasti Orlických hor a podhůří. Díky své jemné chuti a vůni se hodí k úpravě různých druhů mas, polévek, zeleniny, pomazánek, brambor nebo třeba jen na chléb s máslem.
Směs koření Chat Masala je určena především pro přípravu salátů a pomazánek. Hodí se i na chléb s máslem, do sendvičů i smažených jídel, jako jsou pakory a samosy či do pražených oříšků a mandlí. Obsahuje černou sůl připomínající chuť vajíček.
Chana masala je kořenící přípravek určen k ochucení luštěninových jídel, převším z cizrny
(římský hrách).
Kořenící směs vhodná na italské pokrmy
Houbové koření je kořenící přípravek sypký bez glutamanu sodného vhodný do polévek, gulášů či pomazánek.
Směs koření Garam Masala je určena především pro přípravu zeleninových a luštěninových pokrmů. Tato velmi aromatická směs koření a černého pepře se do pokrmů přidává až na konci, aby se co nejvíce zachovala její jedinečná chuť.
Harrisa masala je směs koření používaná především v Severní Africe. Její chuť je bohatá a lehce pikantní.
Asafoetida nazývaná též ločidlo, čertovo lejno či asant, může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatická, proto jí dávkujte opatrně. Zpracujte na rozpáleném oleji.
Univerzální kořenící směs bez soli a glutamanu sodného
Svařák kousky sušených jablek a koření k přípravě svařených vín,
punčů, grogu či čajů
AGLIO OLIO & PEPERONCINO - kořenící přípravek vhodný především pro dochucení těstovin, těstovinových salátů či směsi zeleniny podávané právě s těstovinami. Vhodný je však také do italských zeleninových salátů. Také se těší velké oblibě při přípravě grilované zeleniny.
Tato kari směs koření pocházející z indického Rajasthanu se vyznačuje pikantní až ostřejší chutí, kterou je možno zjemnit použitím smetany.