Gulášové koření 50 g
– kořenící přípravek sypký - bez přidaného glutamátu, vhodný do všech druhů gulášů, omáček, polévek paprikového typu, minutek i do šťáv z dušeného masa.
Kořenící směs vhodná na italské pokrmy
Neostrá kořenící směs, vhodná na italská jídla jako je pizza, špagety a podobné vařené nebo zapečené těstoviny, do salátů, dresingů, jogurtů, omáček i na restovanou nebo grilovanou zeleninu.
Složení:
Sůl (30%), česnek, paprika, oregano, tymián.
Obsah balení: 50g
Země původu: Česká republika
Kořenící směs vhodná na italské pokrmy
Gulášové koření 50 g
– kořenící přípravek sypký - bez přidaného glutamátu, vhodný do všech druhů gulášů, omáček, polévek paprikového typu, minutek i do šťáv z dušeného masa.
Kari Madras bez soli 50 g
- kořenící přípravek sypký, neodmyslitelně spjatý s indickou a thajskou kuchyní. Používá se na všechny druhy masa, do smetanových omáček, polévek, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže i na ryby.
Univerzální kořenící směs bez soli a glutamanu sodného
Směs koření na přípravu minutek - bez glutamanu sodného
Tato kari směs koření pocházející z indického Rajasthanu se vyznačuje pikantní až ostřejší chutí, kterou je možno zjemnit použitím smetany.
Směs koření Sabji Masala je určena především pro přípravu zeleninových pokrmů. Hodí se i do karbanátků, čočky, brambor a smažených obalovaných jídel.
Farmářské brambory 50 g
- kořenící přípra- vek sypký s restovanou cibulkou, který dodá všem bramborovým pokrmům lahodnou vůni i chuť. Je vhodný k ochucení pečených a grilovaných brambor, ale i do jiných brambo- rových a zeleninových pokrmů.
AGLIO OLIO & PEPERONCINO - kořenící přípravek vhodný především pro dochucení těstovin, těstovinových salátů či směsi zeleniny podávané právě s těstovinami. Vhodný je však také do italských zeleninových salátů. Také se těší velké oblibě při přípravě grilované zeleniny.
Asafoetida nazývaná též ločidlo, čertovo lejno či asant, může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatická, proto jí dávkujte opatrně. Zpracujte na rozpáleném oleji.
Směs koření Garam Masala je určena především pro přípravu zeleninových a luštěninových pokrmů. Tato velmi aromatická směs koření a černého pepře se do pokrmů přidává až na konci, aby se co nejvíce zachovala její jedinečná chuť.
Harrisa masala je směs koření používaná především v Severní Africe. Její chuť je bohatá a lehce pikantní.
Směs koření Kitchen King Masala je určena především pro přípravu zeleninových pokrmů, ať už vařených, dušených či smažených.
Domácí štrůdl 50 g
- směs koření bez přidaného cukru, namíchaná dle domácí receptury k ochucení tradičního štrůdlu a podobných sladkých závinů. Můžeme ji použít i do jiných sladkých dezertů a koláčů s lehce kořenitou chutí.
Houbové koření je kořenící přípravek sypký bez glutamanu sodného vhodný do polévek, gulášů či pomazánek.
Směs koření Pav Bhaji Masala je určena především pro přípravu rýžových pokrmů jako jsou rizota či kičerí. Hodí se i do jakéhokoli indického kari.
Kari thajské je směs koření vhodná především do orientálních zeleninových směsí, do polévek nebo do všech pokrmůs tofu.