Gulášové koření 50 g
– kořenící přípravek sypký - bez přidaného glutamátu, vhodný do všech druhů gulášů, omáček, polévek paprikového typu, minutek i do šťáv z dušeného masa.
Svařák rozpustná směs - sypký kořenící přípravek do svařených vín a punčů
Dávkování: 20g na 1 litr vína, nechte rozpustit a popřípadě dle chuti dosladit
Složení: cukr, extrakty koření (skořice, hřebíček, zázvor), medové aroma
BEZ GLUTAMANU
BEZ LEPKU
BEZ UMĚLÝCH BARVIV
BEZ KONZERVANTŮ
Skladujte v suchu a chladu
Země původu: Česká republika
Obsah balení: 50 g
Svařák rozpustná směs - sypký kořenící přípravek do svařených vín a punčů
Gulášové koření 50 g
– kořenící přípravek sypký - bez přidaného glutamátu, vhodný do všech druhů gulášů, omáček, polévek paprikového typu, minutek i do šťáv z dušeného masa.
Univerzální kořenící směs bez glutamanu sodného
Směs koření Sabji Masala je určena především pro přípravu zeleninových pokrmů. Hodí se i do karbanátků, čočky, brambor a smažených obalovaných jídel.
Směs vhodná pro orientální kuchyni. Svou zajímavou chutí obohatí Váš pokrm.Bez glutamanu sodného.
Kari Madras bez soli 50 g
- kořenící přípravek sypký, neodmyslitelně spjatý s indickou a thajskou kuchyní. Používá se na všechny druhy masa, do smetanových omáček, polévek, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže i na ryby.
Směs koření Sambar Masala je určena především pro přípravu luštěninových pokrmů. Hodí se i do polévek, sabdží a těstovin.
Směs koření k přípravě lahodného čaje s mlékem, oblíbeného především ve Velké Británii a Indii, odkud si ho Britové přivezli a následně velmi oblíbili. V posledních letech se těší oblibě i v Evropě a také u nás. Je známý také jako jogí čaj nebo yogi tea
Perníkové koření - kořenící přípravek sypký - je spojený především s Vánocemi. Tato bohatá lahodně vonící směs se ovšem hodí do jakéhokoli sladkého domácího pečení v každém ročním období. Zejména je oblíbená pro přípravu sušenek, buchet, perníků, vánoček, mazanců, svařených vín, ale i k přípravě kung pao.
Tato speiciálně vyvážená směs koření slouží k přípravě bílého indického čaje, který je také nazýván jako "YOGI čaj". Pro přípravu doporučujeme použít plnotučné BIO mléko a pravý sypaný černý indický čaj DNM.
AGLIO OLIO & PEPERONCINO - kořenící přípravek vhodný především pro dochucení těstovin, těstovinových salátů či směsi zeleniny podávané právě s těstovinami. Vhodný je však také do italských zeleninových salátů. Také se těší velké oblibě při přípravě grilované zeleniny.
Čubrica je kořenící přípravek sypký bez glutamanu sodného, vhodný na pečení, do zapékaných směsí, luštěninových jídel, do tvarohových či sýrových pomazánek a jogurtových dresinků.
BRUSCHETTA - kořenící přípravek vhodný především pro dochucení toastů, topinek a typických italských studených pokrmů bruschett - italský chlebíček s rajčaty, čerstvou, grilovanou nebo restovanou zeleninou.
Tradiční chlebové koření patří neodmyslitelně k české domácnosti, stejně jako vůně pravého domácího chleba a pečiva.
Maďarská kuchyně vždy vynikala aromatickou, lehce pikantní a plnou chutí. Přesně taková je směs maďarský guláš, která slouží k přípravě stejnojmenného pokrmu i dalších nejen maďarských specialit.
Tato kari směs koření pocházející z indického Rajasthanu se vyznačuje pikantní až ostřejší chutí, kterou je možno zjemnit použitím smetany.
Domácí štrůdl 50 g
- směs koření bez přidaného cukru, namíchaná dle domácí receptury k ochucení tradičního štrůdlu a podobných sladkých závinů. Můžeme ji použít i do jiných sladkých dezertů a koláčů s lehce kořenitou chutí.