Kešu jsou olejnaté ořechy se sladkou, jemnou chutí, bohaté na nenasycené mastné kyseliny, na vitaminy B1, B2, na kyselinu pantotenovou a na minerály, jako např. hořčík, draslík, železo a fosfor.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Bio lesní plody v třídruhové čokoládě, 50 g Fair Trade Centrum
Mrazem sušené maliny v hořké čokoládě (62 % kakaa), borůvky v bílé a lila čokoládě a jahody v mléčné čokoládě (37 % kakaa). Bez lepku.
Složení: hořká čokoláda 30 % (kakaová hmota, surový třtinový cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor SÓJOVÝ LECITIN), mléčná čokoláda 30 % (surový třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitin), bílá čokoláda 30 % (surový třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor sójový lecitin), borůvky 3 %, maliny 3 %, jahody 3 %, zahušťovadlo arabská guma, cukr, dextróza, koncentrát šťávy z bezinek, koncentrát šťávy z rybízu, borůvkový prášek. Všechny suroviny jsou bio. Obsah kakaa v hořké čokoládě min. 62 %, v mléčné 37 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Bez lepku. 2238KJ/100g

Mrazem sušené maliny v hořké čokoládě (62 % kakaa), borůvky v bílé a lila čokoládě a jahody v mléčné čokoládě (37 % kakaa). Bez lepku.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké využití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu. Se svou přirozenou schopností zahušťovat jsou žádanou ingrediencí do pečení. Vegani používají gel z chia jako náhražku vejce. Vyzkoušejte semínka v biokvalitě.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké použití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu – smícháním s tekutinou vznikne chia gel, který použijete při přípravě pudinku, marmelády, koktejlů a kaší. Chia se dají použít i při pečení chleba, sušenek, muffinů. Mají lehce oříškovou chuť.
Zeleno-hnědá semínka s jemnou oříškovou chutí. Hodí se do polévek, salátů nebo k pražení. Semínka už jsou zbavená slupky a jsou vhodná ke konzumaci i samotné. Jejich výhodou je snadné skladování a dlouhodobá trvanlivost.
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
GOJI jsou ideální k přímé konzumaci. Využijete je i při domácím pečení či k dochucení pudinků a kaší. Plody kustovnice obsahují všech 8 esenciálních aminokyselin, které si lidské tělo neumí samo vytvořit a jsou proto ceněným doplňkem jídelníčku.
Bio rajčata vypěstovaná pod tureckým sluncem byla nakrájena, prosolena mořskou solí a usušena na slunci. Sušená rajčata dodají pokrmům středomořskou chuť a používáme je do salátů, předkrmů, pomazánek, na pizzu, k vylepšení omáček s rajčaty, polévek a zeleninových pokrmů.
Sušená houba Houževnatec jedlý – Shii-ta-ke (Lentinus edodes). Má silnou kořeněnou chuť a výraznou vůni. Ve světě je značně oblíbená pro své široké využití v kuchyni.
Sušené mrazem pro lepší chuť, barvu i aroma. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce.
Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů fosforu. Obsahují významné množství hořčíku, draslíku a železa.
Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky. Můžeme je přidávat do müsli směsí, jogurtu, ovocných salátů i muffinů a sušenek. Jsou zajímavé i z nutričního hlediska, protože jsou velmi dobrým zdrojem vitamínu C a našemu tělu dodávají i řadu minerálních látek (vápník a hořčík v ideálním poměru, železo). Vhodné pro diabetiky.
Amalaki - sušené ovoce proslazené - je drobné indické ovoce.Je obaleno ve třtinovém cukru smíchaném s citronovým a pomerančovým pudrem, který ovoce jemně doplňuje svou svěží citrusovou vůní a chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Mango kostky jsou ideální k přímé konzumaci. Můžeme je využít také při domácím pečení a k ochucení kaší a pudinků.
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.