Semolina je typ mouky získávaný z tvrdozrnné pšenice, která se vyznačuje vyšším podílem bílkoviny lepku a nižším glykemickým indexem. Je ideální pro výrobu těstovin - nemá tendenci se rozvářet. Proto se kvalitní těstoviny nikdy nelepí. Lze ji použít také pro přípravu lahodného chleba (italský chléb - ciabatta). Semolinové produkty jsou nevhodné pro bezlepkovou dietu.
Muth fazole - k nakličování 500 g FUDCO
Fazolky přichystané k okamžitému nakličování. Naklíčené fazole jsou výživné a dobře stravitelné.
Složení: fazole mungo
Nutriční hodnoty (ve 100 g): energie 1452 kJ / 346 kcal, tuky 1,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny. 0,3 g, sacharidy 63 g, z toho cukry 7 g, bílkoviny 24 g, sůl 37,5 mg, vláknina 16 g
Přirozeně bezlepkové.
Příprava:
1. Namáčení – fazole nechte několik hodin máčet v čerstvé vodě.
2. Vodu slijte a fazole vložte do nakličovací nádoby, která by měla být uzavíratelná.
3. Dvakrát denně fazole důkladně propláchněte, aby nezačaly plesnivět.
Baleno v závodě, který zpracovává i OŘECHY (SKOŘÁPKOVÉ PLODY, SEZAM, OBILOVINY, MLÉKO, SIŘIČITANY A OXID SIŘIČITÝ, HOŘČICI A SÓJU
Skladujte: v chladu a suchu.
Země původu: Indie
Dovoz z: EU
Obsah balení: 500 g
Měrná jednotka: 15,60 Kč / 100 g