Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
Tamarindová pasta 227 g TOP-OP
Koncentrovaná tamarindová pasta – ochucovadlo.
Cena: 102 Kč
Koncentrovaný tamarind určený k přímé spotřebě. Jedná se o lepkavou tmavou pastu bez semen nebo vláken a zlomků lusků. Tamarindová pasta je klíčem k dosažení tradiční chuti asijských pokrmů, je vhodná k přípravě sladkých, slaných i ostrých pokrmů.
Složení: tamarind (100%)
Skladujte v chladu a suchu.
Výživové údaje | Ve 100 g |
Energie | 1086 kJ / 260 kcal |
Tuky | 0,3 g / 0,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 61,0 g |
z toho cukry | 61,0 g |
Vláknina | 0,0 g |
Bílkoviny | 3,2 g |
Sůl | 0,0 g |
Země původu: Indie
Dovoz: mimo EU
Obsah balení: 227g e
Upozornění: Přestože byla přijata nezbytná opatření k odstranění všech slupek a semen, některé mohli v produktu zůstat.