Dýňová semínka tmavá v biokvalitě s lahodnou oříškovou chutí, můžeme konzumovat přímo, lehce opražená, případně namletá. Pozvednou jakýkoliv recept na celozrnný chléb a hodí se i do slaných sušenek. Použijte na dozdobení dýňové polévky.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Bio třešně Amarena v jemně hořké čokoládě, 50 g
Mrazem sušené kousky třešní Amarena obalené jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa. Bez lepku.
Složení: hořká čokoláda 83 % (kakaová hmota, surový třtinový cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor sójový lecitin), třešně Amarena 16 % (višně 85 %, invertní cukrový sirup, přírodní aroma), zahušťovadlo arabská guma, cukr, dextróza. Obsah kakaa v čokoládě min. 62 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka. Všechny suroviny kromě přírodního aromatu jsou bio. Bez lepku.

Mrazem sušené kousky třešní Amarena obalené jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa. Bez lepku.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty. Rozdrcením se solí tvoří gomasio, které zkrášlí i prostá každodenní jídla.
Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky. Můžeme je přidávat do müsli směsí, jogurtu, ovocných salátů i muffinů a sušenek. Jsou zajímavé i z nutričního hlediska, protože jsou velmi dobrým zdrojem vitamínu C a našemu tělu dodávají i řadu minerálních látek (vápník a hořčík v ideálním poměru, železo). Vhodné pro diabetiky.
Jsou ideální k přímé konzumaci, ale můžeme je také využít při domácím pečení, či k dochucení pudinků a kaší.
Amalaki - sušené ovoce proslazené - je drobné indické ovoce.Je obaleno v sirupu ze třtinového cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Kiwi je sušené mrazem, jelikož si tak lépe zachovají svou původní barvu, aroma i chuť. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z nich sladké cukroví nebo výbornou snídani.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké použití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu – smícháním s tekutinou vznikne chia gel, který použijete při přípravě pudinku, marmelády, koktejlů a kaší. Chia se dají použít i při pečení chleba, sušenek, muffinů. Mají lehce oříškovou chuť.
Směs sušeného a proslazeného ovoce obsahuje ananas a papayu, medové banánové chipsy, nepražené kokosové chipsy a rozinky. Hodí se skvěle jako svačinka, do jogurtu nebo do domácího müsli.
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální. Vyrobíte si z nich máslo, mléko nebo třeba sýr.
Banánové chipsy se vyrábějí sušením ze zralých banánů, lehce osmahnutých v slunečnicovém oleji. Jsou sladké a křupavé. Výborně chutnají samotné, lze je ale i přidat do kaší nebo sladkého pečiva.
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: sušená rajčata solená mořskou solí 54 %, extra panenský olivový olej, rozmarýn. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Bio rajčata vypěstovaná pod tureckým sluncem byla nakrájena, prosolena mořskou solí a usušena na slunci. Sušená rajčata dodají pokrmům středomořskou chuť a používáme je do salátů, předkrmů, pomazánek, na pizzu, k vylepšení omáček s rajčaty, polévek a zeleninových pokrmů.
Broskve 58%, voda 31%, cukr 5%, glukózo – fruktózový sirup 4%, regulátor kyselosti: kyselina citronová, antioxidant kyselina L-askorbová.
Mango kostky jsou ideální k přímé konzumaci. Můžeme je využít také při domácím pečení a k ochucení kaší a pudinků.
ostrá chuť kandovaných kousků zázvoru s příjemnou chutí jemně hořké čokolády vytváří kompozici, která vás nadchne. Bez lepku.
Složení
Piniové oříšky jádra. Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.
Alergeny
Skořápkové plody