Složení
MAKADAMOVÉ OŘECHY. Může obsahovat stopy lepku a ostatních skořápkových plodů.
Alergeny
Skořápkové plody
Bio rajčata vypěstovaná pod tureckým sluncem byla nakrájena, prosolena mořskou solí a usušena na slunci. Sušená rajčata dodají pokrmům středomořskou chuť a používáme je do salátů, předkrmů, pomazánek, na pizzu, k vylepšení omáček s rajčaty, polévek a zeleninových pokrmů.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
SLOŽENÍ: rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství, mořská sůl.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 793 kJ/188 kcal |
|---|---|
| Tuky | 1,3 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
| Sacharidy | 26 g |
| z toho cukry | 26 g |
| Vláknina | 14 g |
| Bílkoviny | 8,4 g |
| Sůl | 15 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Sušená rajčata s mořskou solí. Skladujte v chladu a suchu.
Bio rajčata vypěstovaná pod tureckým sluncem byla nakrájena, prosolena mořskou solí a usušena na slunci. Sušená rajčata dodají pokrmům středomořskou chuť a používáme je do salátů, předkrmů, pomazánek, na pizzu, k vylepšení omáček s rajčaty, polévek a zeleninových pokrmů.
MAKADAMOVÉ OŘECHY. Může obsahovat stopy lepku a ostatních skořápkových plodů.
Skořápkové plody
Kešu jsou olejnaté ořechy se sladkou, jemnou chutí, bohaté na nenasycené mastné kyseliny, na vitaminy B1, B2, na kyselinu pantotenovou a na minerály, jako např. hořčík, draslík, železo a fosfor.
Broskve 58%, voda 31%, cukr 5%, glukózo – fruktózový sirup 4%, regulátor kyselosti: kyselina citronová, antioxidant kyselina L-askorbová.
Tato slunečnicová semínka pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a jsou vhodná nejen k použití při vaření, ale i k přímé spotřebě.
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: sušená rajčata solená mořskou solí 54 %, extra panenský olivový olej, rozmarýn. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Konopné semeno loupané*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkoových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Sušené mrazem pro lepší chuť, barvu i aroma. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce.
Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty. Rozdrcením se solí tvoří gomasio, které zkrášlí i prostá každodenní jídla.
Ananas pochází ze Střední a Jižní Ameriky, kde se pěstuje již po staletí. Sušený ananas má intenzivní sladkou chuť. Využít ho můžete také při domácím pečení a k dochucení kaší a pudinků. Ananas kostky jsou ideální k přímé konzumaci.
Ananas je sušený mrazem, jelikož si tak lépe zachová svou původní barvu, aroma i chuť. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z nich sladké cukroví nebo výbornou snídani.
Vynikající směs z pečlivě vybraných ořechů doplněná rozinkami je ideální k přímé konzumaci. Můžeme ji také využít pro zpestření ovocných a zeleninových salátů či asijských specialit.
Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů fosforu. Obsahují významné množství hořčíku, draslíku a železa.
Zralé sladké banány vypěstované bez použití syntetických hnojiv a pesticidů byly podélně nakrájeny na tenké plátky a šetrně usušeny bez přídavku cukru či tuku. Nejsou sířeny, a proto mají nahnědlou barvu. Jsou vynikající jako zdravá svačina, k doplnění energie při sportu nebo jako součást stolních směsí oříšků a sušeného ovoce. Hodí se také k ozdobení banánového chleba či muffinů před pečením a do desertů.
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Plody klikvy velkoplodé* ( Vaccinium Macrocarpon) 60 %, jablečný koncentrát* 29 %, slunečnicový olej* 0,1 %. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.