Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální. Vyrobíte si z nich máslo, mléko nebo třeba sýr.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Rozinky černé - sušené na Slunci 250 g FUDCO
Černé rozinky jsou úžasně sladké a plné chuti, ale hlavně naprosto bez “pískovosti”, která se občas může vyskytovat u jiných rozinek. Výborně se hodí do čokolád, ovocných salátů, směsí sušeného ovoce, bábovek, mazanců, vánoček, k dochucení kaší, pudinků a dezertů, nebo jen tak samotné na mlsání.
Složení: vinná réva - rozinky černé
Nutriční hodnoty (ve 100 g): energie 1252 kj / 299 kcal, proteiny 3,39 g, sacharidy 79,5 g, z toho cukry 59,2 g, tuky 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, vláknina 4,83 g, sodík 0g.
BALENO V ZÁVODĚ, KTERÝ ZPRACOVÁVÁ I OŘECHY (SKOŘÁPKOVÉ PLODY), HOŘČICI, CELER, MLÉKO, SIŘIČITANY, OXID SIŘIČITÝ, SEZAM, OBILOVINY A SÓJU
Skladujte v chladu a suchu.
Země původu: Indie
Obsah balení: 250g
Měrná jednotka: 43,20 Kč / 100 g

Černé rozinky jsou úžasně sladké a plné chuti, ale hlavně naprosto bez “pískovosti”, která se občas může vyskytovat u jiných rozinek. Výborně se hodí do čokolád, ovocných salátů, směsí sušeného ovoce, bábovek, mazanců, vánoček, k dochucení kaší, pudinků a dezertů, nebo jen tak samotné na mlsání.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
ZEMĚ PŮVODU: Kanada
SLOŽENÍ: brusnice klikva 60 %, zahuštěná jablečná šťáva. Povrchově ošetřeno slunečnicovým olejem. Všechny suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
GOJI jsou ideální k přímé konzumaci. Využijete je i při domácím pečení či k dochucení pudinků a kaší. Plody kustovnice obsahují všech 8 esenciálních aminokyselin, které si lidské tělo neumí samo vytvořit a jsou proto ceněným doplňkem jídelníčku.
Zralé sladké banány vypěstované bez použití syntetických hnojiv a pesticidů byly podélně nakrájeny na tenké plátky a šetrně usušeny bez přídavku cukru či tuku. Nejsou sířeny, a proto mají nahnědlou barvu. Jsou vynikající jako zdravá svačina, k doplnění energie při sportu nebo jako součást stolních směsí oříšků a sušeného ovoce. Hodí se také k ozdobení banánového chleba či muffinů před pečením a do desertů.
Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky. Můžeme je přidávat do müsli směsí, jogurtu, ovocných salátů i muffinů a sušenek. Jsou zajímavé i z nutričního hlediska, protože jsou velmi dobrým zdrojem vitamínu C a našemu tělu dodávají i řadu minerálních látek (vápník a hořčík v ideálním poměru, železo). Vhodné pro diabetiky.
Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů fosforu. Obsahují významné množství hořčíku, draslíku a železa.
Tato slunečnicová semínka pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a jsou vhodná nejen k použití při vaření, ale i k přímé spotřebě.
Černý sezam je chuťově o něco výraznější než světlý. Používá se v asijské kuchyni, je velmi dekorativní a nachází použití i v tradiční čínské medicíně. Je vynikající na pečivu, v jogurtech a müsli, na kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a marinádách na maso. Ve skutečnosti lze přidat téměř všude - do polévky, omáčky na těstoviny nebo i guláše! Pro zvýraznění chuti jej můžeme lehce opražit. Rozmixováním pražených semínek získáme sezamové „máslo“ na pečivo, kaše, jogurty apod.
Dýňová semínka tmavá v biokvalitě s lahodnou oříškovou chutí, můžeme konzumovat přímo, lehce opražená, případně namletá. Pozvednou jakýkoliv recept na celozrnný chléb a hodí se i do slaných sušenek. Použijte na dozdobení dýňové polévky.
Složení
Plody klikvy velkoplodé* ( Vaccinium Macrocarpon) 60 %, jablečný koncentrát* 29 %, slunečnicový olej* 0,1 %. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Složení
MAKADAMOVÉ OŘECHY. Může obsahovat stopy lepku a ostatních skořápkových plodů.
Alergeny
Skořápkové plody
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Lněné semínko se získává z byliny s názvem len setý. Pěstuje se nejen pro semínka, ale i pro lněné vlákno, které se využívá především v textilu. Len je člověku známý už od starověku a pochází z Asie. Semínka se také často používají k výrobě oleje.
Složení
Len hnědý. Může obsahovat stopy lepku.
Amalaki je drobné indické ovoce, které je pro své účinky nazýváno "Nebeské ovoce". Je obaleno v třtinovém cukru, který ovoce jemně doplňuje svou typickou karamelovou chutí. Amalaki můžete jíst přímo nebo v ovocných salátech či koláčích.
Dýňová semínka jsou evergreenem zdravé výživy. Můžeme je použít k přímé konzumaci samotné i v různých směsích s oříšky a sušeným ovocem.
Mrazem sušené kokosové křupinky obalené veganskou jemně hořkou čokoládou s 62 % kakaa