TAPIOKA
škrob z kořene manioku - přirozeně bezlepkový
TAPIOKA se používá jako zahušťovadlo či jako surovina pro přípravu pudinků a bezlepkových těst. Může nahradit vejce (pojivo) a připravuje se z ní osvěžující „BUBBLE TEA“.
Složení: bob obecný koňský.
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1430 kJ / 342 kcal;
tuky: 2 g;
nasycené mastné kyseliny: - g;
sacharidy: 55 g;
cukry: - g;
bílkoviny: 24 g;
sůl: - g.
Země původu: Itálie
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%.
Použití: Bob obecný koňský je vhodný do pomazánek, polévek, mletých směsí, zeleninových salátů. Je nutné před vařením namočit. Vyzkoušejte např. guláš z bobů.
TAPIOKA
škrob z kořene manioku - přirozeně bezlepkový
TAPIOKA se používá jako zahušťovadlo či jako surovina pro přípravu pudinků a bezlepkových těst. Může nahradit vejce (pojivo) a připravuje se z ní osvěžující „BUBBLE TEA“.
Cizrnová mouka se vyrábí mletím světlé cizrny. Je základem tradiční indické kuchyně, kde má široké využití. Je přirozeně bezlepková a má charakteristickou oříškovou chuť.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Jáhlová kaše patří mezi přirozeně bezlepkové potraviny.
Fazolky přichystané k okamžitému nakličování. Naklíčené fazole jsou výživné a dobře stravitelné.
Špaldové kroupy v kuchyni: osmažené na cibulce jako skvělá příloha k pokrmům, na přípravu rizot, na obohacení salátů, do karbanátků, na zapékání, do polévek apod.
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
TAPIOKA
škrob z kořene manioku - přirozeně bezlepkový
TAPIOKA se používá jako zahušťovadlo či jako surovina pro přípravu pudinků a bezlepkových těst. Může nahradit vejce (pojivo) a připravuje se z ní osvěžující „BUBBLE TEA“.
TAPIOKA
škrob z kořene manioku - přirozeně bezlepkový
TAPIOKA se používá jako zahušťovadlo či jako surovina pro přípravu pudinků a bezlepkových těst. Může nahradit vejce (pojivo) a připravuje se z ní osvěžující „BUBBLE TEA“.
Chana je luštěnina pocházející z Indie, kde patří mezi oblíbené pokrmy. Jedná se o mladou loupanou a půlenou cizrnu. Tradičním jídlem je i v Pákistánu, Nepálu a Bangladéši.
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Mungo fazole jsou též zvány zelená sója. Pochází z Indie a pěstují se také v Číně a Thajsku.
Luštěnina - čočka loupaná a půlená, nemastná.Vhodná pro vegetariány a vegany.
Přirozeně bezlepkový.
Quinoa červená*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano. Po namáčení má využití i v raw stravě, třeba jako křupavá snídaňová granola. Skvěle se doplňuje s houbami – v rizotu nebo v černém kubovi.
Mungo fazole jsou též zvány zelená sója. Pochází z Indie a pěstují se také v Číně a Thajsku.Snadno stravitelné fazolky velmi příjemné chuti, velmi chutné v kombinaci se zeleninou a rýží.
Mungo fazole jsou též zvány zelená sója. Pochází z Indie a pěstují se také v Číně a Thajsku.