Koření - které vyniká svou chutí a příjemnou aromatickou vůní.
Jako jednodruhové koření tvoří součást mnoha směsí, např. kari či garam masaly.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- ČAJEaddremove
- GASTRO BALENÍ DNM
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- TĚSTOVINY
- SLANÉ POCHUTINY
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- POLÉVKY
- GHÍ A OLEJE
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- PICKLES A ČATNÍ
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- SOLI AYURVITA
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

Skořice mletá 35 g DNM
Skořice mletá - koření, které vzniká mletím kůry skořicovníku. Používá se především do sladkých jídel, moučníků, kaší, cukroví, ale také do nápojů jako je cappuccino, svařené víno či jogurtové lasí.
Složení: skořicovník čínský (Cinnamomum cassia)
Chuť a použití: používá se předevšim k ochucení dezertů, kaší, čajů, ale i slaných indických specialit. Nezbytná je při zavařování ovoce.
- BEZ GLUTAMANU
- BEZ LEPKU
- BEZ SOLI
- BEZ BARVIV
- BEZ KONZERVANTŮ
Země původu: Indonesie
Obsah balení: 35 g
Měrná jednotka: 86,00 Kč / 100 g

Skořice mletá - koření, které vzniká mletím kůry skořicovníku. Používá se především do sladkých jídel, moučníků, kaší, cukroví, ale také do nápojů jako je cappuccino, svařené víno či jogurtové lasí.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Koření - které vyniká svou chutí a příjemnou aromatickou vůní.
Jako jednodruhové koření tvoří součást mnoha směsí, např. kari či garam masaly.
Hořčice patří mezi staletí používaná koření. Užívají se celá semena, pomletý prášek, drcená semena, pasta i olej. Je součástí téměř všech chuťově výrazných jídel a běžně používaným kořením v indické kuchyni. Osmažením v oleji získávají jemnější oříškovou příchuť, a pokud jí přidáte na konci vaření uchovává si si svou ostrou chuť příznačnou jen pro hořčici.
Pepř je celosvětově používané koření, které lze použít pro dochucení naprosté většiny slaných pokrmů. Podporuje normální trávení a normální činnost nervové soustavy.
Bobkový list patří mezi tradiční koření české kuchyně. Jedná se o sušený list vavřínu ušlechtilého, původem z Malé Asie. Dnes jej nalezneme v celém Středomoří.
KARDAMOM MLETÝ Z ČERNÝCH ZRN - silné aroma 25 g AYURVITA
koření, které má velkou oblibu především ve sladké kuchyni, tedy do dezertů, pudinků, jogurtových nápojů - lasí, koláčů, čajů a také kávy. Silné aroma získává díky mletí pouze samotných černých zrn nikoliv zelených slupek.
Česnek mletý je jedno z nejrozšiřenějších koření světa. Používá se po celé Evropě, Asii a Americe pro své nezaměnitelné aroma. Výborně se hodí do pomazánek, salátů, pokrmů ze zeleniny, luštěnin, obilovin a hub, ochucují se jim bylinné octy a oleje. Česnek je významnou léčivou rostlinou.
Koření - které je velmi hojně využíváno ve všech kuchyních celého světa. Je tedy velmi dobře známá a oblíbená v české kuchyni.
Koriandr mletý - koření, které se hojně využívá především do zeleninových jídel. Do dušené zeleniny, polévek i do sterilované zeleniny. V poslední době se častěji využívá v mleté
podobě i do pečiva a sladkých koláčků.
Paprika uzená letá - koření pocházející z Mexika, odtud ji Španělé přivezli do své zemi a do Maďarska. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. V maďarské kuchyni paprika představuje převládající koření, je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům studené kuchyně. Navíc uzená paprika dodává jedinečnou chuť, kterou ocení téměř každý labužník.
Muškátový ořech celý 3 ks
– koření, které se hojně využívá do masitých jídel, polévek, nádivek, ragú i do pečiva. Pro svoji výraznou vůni a specifickou chuť se používá v malých dávkách.
Vanilka je silně aromatické koření velmi příjemné vůně a chuti, vhodné do sladkých pokrmů a nápojů.
Kmín český drcený - koření, které je vhodné především k přípravě nadýmavé zeleniny jako
jsou např. na brambory a květák a také do luštěnin. Využívá se také k přípravě pomazánek,
salátů ale hlavně do pečiva.
Pepř černý celý 50 g
– koření, které se pro svoji ostře palčivou chuť využívá především k dochucení pokrmů, konzervaci zeleniny i masa, do polévek, omáček či do uzenin.
Kardamom, příbuzný zázvoru je jedním z nejjemnějších a nejdražších koření. Přezdívá se mu "královna koření". Je vhodný do moučníků, ovocných pokrmů či salátů, pečiva, kávových nápojů, čajových směsí. Pěkně zjemní a ochutí také čaj a kávu.
Adžvajen - rostlina u nás známá jako kopytský kmín. Má ostrou hořkou chuť a výrazné aroma.