TAPIOKA
škrob z kořene manioku - přirozeně bezlepkový
TAPIOKA se používá jako zahušťovadlo či jako surovina pro přípravu pudinků a bezlepkových těst. Může nahradit vejce (pojivo) a připravuje se z ní osvěžující „BUBBLE TEA“.
Cizrnová mouka se vyrábí mletím světlé cizrny. Je základem tradiční indické kuchyně, kde má široké využití. Je přirozeně bezlepková a má charakteristickou oříškovou chuť.
Složení: cizrna beraní (Cicer arientinum L.)
Průměrné nutriční hodnoty ve |
100 g |
Energie |
1620 kJ / 387 kcal |
Tuky |
7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
1 g |
Sacharidy |
58 g |
z toho cukry |
11 g |
Bílkoviny |
22 g |
Sodík |
64 mg |
Vápník |
105 mg |
Baleno v závodě, který zpracovává i arašídy, ořechy (skořápkové plody), sezam, celer, obiloviny, mléko, siřičitany a oxid siřičitý, hořčici a sóju.
Použití:
Skladujte: na chladném a suchém místě, po otevření doporučujeme skladovat ve vzduchotěsné nádobě.
Dovoz z: EU
Obsah balení: 1 kg
Měrná jednotka: 10 Kč / 100 g
Legislativní zařazení: mlýnský výrobek z luštěnin - mouka
HUMMUS