HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah sušiny 22 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- PEČIVO
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- NÁPOJE, MLÉKA, SMETANYaddremove
- SOLI AYURVITA
- POLÉVKY
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- SLADIDLA
- KÁVA, KÁVOVINY, KAKAO, OBILNÁ KÁVAaddremove
- ČAJEaddremove
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKOSTIaddremove
- OVOCNÉ A ZELENINOVÉ ŠŤÁVY
- GHÍ A OLEJE
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- PICKLES A ČATNÍ
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- SLANÉ POCHUTINY
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY

BIO PUDING ČOKOLÁDOVÝ BEZ LEPKU 40 g Amylon
Bio puding čokoládový bez lepku 40g
Složení produktu
BIO kukuřičný škrob, BIO kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (min. 20 %).
Hmotnost: 40g
Výživové údaje | Bio puding čokoládový bez lepku 40g | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energetická hodnota Energie | Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny | Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | Vápník | ||
kj | kcal | g | g | g | g | g | g | mg | |
na 100 g sypké směsi | 1405 | 331 | 2,3 | 1,4 | 73 | <0,5 | 4,8 | 0,03 | |
na 100g hotového výrobku | 398 | 94 | 1,5 | 1 | 17 | 10,8 | 3,2 | 0,09 | |
**% | - | - | - | - | - | - | - |

Bio puding čokoládový bez lepku 40g
Složení produktu
BIO kukuřičný škrob, BIO kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (min. 20 %).
Hmotnost: 40g
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť jakéhokoliv pokrmu.
Na výrobu zavařenin.
(želírující látka)
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří,
pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu
smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut
a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří
do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.
HMOTNOST: 340 g (= 335 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata* 93 %, cibule*, mrkev*, celer*, extra panenský olivový olej*, oregano*, bazalka*, feferonky*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje celer a neobsahuje stopy jiných alergenů.
BIO VODA Z KVĚTŮ POMERANČOVNÍKŮ
Voda z květů pomerančovníku se stejně jako růžová voda těší velké oblibě především v indické kuchyni. Nejčastěji se používá k ochucení řezů, krémů, pudinků, tvarohových dezertů a nápojů.
HMOTNOST: 120 g (= 130 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: sušená rajčata* 38 %, extra panenský olivový olej* 36 %, loupaná rajčata* 19 %, bazalka* 3 %, petržel*, mořská sůl, ocet z bílého vína*. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Kvalitní jahodový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí.
Bohatá, krémová kari pasta s kešu, kokosem a směsí vzácného koření pro přípravu pokrmů typu Korma - zeleninová směs s jogurtem nebo smetanou.
Složení produktu
Bio třtinový cukr, bio sušená citronová kůra mletá (2,5 %), citronové aroma.
Informace pro alergiky
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Informace o balení
Hmotnost: 20g
Sušené lahůdkové droždí.
Růžová voda - pitná voda ochucená
Použití: 1 balení (9g) na 500g mouky. |
Složení | 100% kvasnice BIO |
Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Genmai miso je celosvětově velmi oblíbené – naše nejprodávanější miso. Narozdíl od misa shira, je vyráběné z neloupané hnědé rýže, zraje déle a chuťově je výraznější a slanější.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
HMOTNOST: 550 g (= 525 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata* 96 %, cibule* 2 %, mrkev*, celer*, bazalka*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje celer a neobsahuje stopy jiných alergenů.
Tamarind, též známý jako indické, či kyselé datle, je důležitou součástí asijské i africké kuchyně. Jde o zdravou alternativu octa či citronové šťávy a jídlům dodává typickou sladkokyselou chuť.