ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: mořská sůl, palmový olej*, třtinový cukr*, zelenina* 8,1 % (celer*, cibule*, mrkev*, pórek*, dýně*), kukuřičný škrob*, extrakt z droždí*, zahuštěná zeleninová šťáva* (mrkev*, cibule*), kurkuma*, petržel*, muškátový květ*, libeček* nať a kořen, slunečnicový olej*, česnek*, fenykl*. Všechny složky označené hvězdičkou pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
PŘÍPRAVA: Jednu kostku rozpustíme v půl litru vroucí vody nebo přidáme při vaření k okořenění.
NABÍDKA ZBOŽÍ
-
POTRAVINY
addremove
- GHÍ A OLEJE
- MOUKY, VLOČKY, MüSLI
- TĚSTOVINY
- LUŠTĚNINY - OBILOVINY - TAPIOKA - ŘASYaddremove
- KOŘENÍ A JEJICH SMĚSI AYURVITAaddremove
- VEGY, OCHUCOVADLA, RŮŽOVÁ VODA
- SOLI AYURVITA
- OCHUCOVADLA, kypřidla, zahušťovadla, omáčky,...
- PICKLES A ČATNÍ
- SUŠENÉ OVOCE, OŘECHY, SEMÍNKA A JEJICH SMĚSI
- GASTRO BALENÍ DNM
- SLADKÉ POCHUTINY, BONBONY
- POMAZÁNKY, PAŠTIKY, DŽEMY
- SLANÉ POCHUTINY
- HOTOVÁ JÍDLA
- PŘÍRODNÍ KOSMETIKA addremove
- AJURVÉDA addremove
- BYTOVÝ TEXTIL
- NÁDOBÍ
- OSTATNÍ
- EKOLOGICKÁ DROGERIE addremove
- DOPLŇKY STRAVY addremove
- AROMATERAPIE addremove
- DÁRKOVÉ ZBOŽÍ
- KNIHY addremove
- SOŠKY addremove
- ROSTLINNÉ KRMIVO PRO PSY A KOČKY
Žitný kvásek BIO - Natural 30g
ložení žitná mouka BIO, startovací kultura
Nutriční hodnoty ve 100 g
| Energetická hodnota | 1413 kJ / 334 kcal |
| Tuky | 1,80 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,50 g |
| Sacharidy | 52 g |
| z toho cukry | 1 g |
| Bílkoviny | 11,20 g |
| Sůl | 0,01 g |
ložení žitná mouka BIO, startovací kultura
Nutriční hodnoty ve 100 g
| Energetická hodnota | 1413 kJ / 334 kcal |
| Tuky | 1,80 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,50 g |
| Sacharidy | 52 g |
| z toho cukry | 1 g |
| Bílkoviny | 11,20 g |
| Sůl | 0,01 g |
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Tato pasta je vyrobena z černých řeckých kalamata oliv, extra panenského olivového oleje, vinného octa, mořské soli a špetky oregana pro ovonění. Díky šetrné přípravě si pasta uchovává plnou přírodní vůni a chuť černých oliv.
Praktické šetrně sušené pekařské droždí, které je kultivováno na substrátu z bio obilí. Bez použití chemických živin, emulgátorů a regelátorů kyselosti! Obsah sáčku postačuje na 500g mouky (= ½ kostce čerstvého droždí).
pasta vyrobená ze sóji a rýže
Jemná kari pasta ze západoindického regionu Goa.
Mahá koření je jedinečná směs mezi přípravky, které slouží k ochucování jídel. Jeho skladba zaručuje výtečnou chuť i vůni, zároveň však také příznivě ovlivňuje biochemické procesy v lidském organismu, pozitivně se projevuje na zdraví a na tělesné i duševní kondici. Je složeno z mletého kmínu, koriandru, hořčice.
Tento krém je vyroben z černých italských oliv, extra panenského olivového oleje, mořské solu a špetky bobkového listu pro ovonění. Díky šetrné přípravě si krém uchovává plnou přírodní vůni a chuť černých oliv. Pro výrobu byly použity olivy sušené na slunci a výrobek nebyl pasterován. Jednotlivé složky byly při výrobě pouze smíchané, rozdrcené, výsledný krém byl naplněný do skleniček a zalit 5 - 10 ml extra panenského olivového oleje, aby byl chráněn před účinky vzduchu. Žádná ze surovin nebyla vystavena teplotě nad 42 °C a tento olivový krém je tedy vhodný i pro vitariány. Olivový krém používáme vždy, když chceme pokrmu dodat chuť a vůni oliv, vynikající je i jako pomazánka na pečivo, nebo do sendvičů s rajčaty, mozzarellou a podobně.
HMOTNOST: 550 g (= 525 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata* 99,3 %, mořská sůl, bazalka*. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Složení produktu
Bio třtinový cukr, bio vanilka mletá (1,5 %).
Informace pro alergiky
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Informace o balení
Hmotnost: 8 g
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
HMOTNOST: 550 g (= 525 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata* 96 %, cibule* 2 %, mrkev*, celer*, bazalka*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje celer a neobsahuje stopy jiných alergenů.
HMOTNOST: 120 g (= 130 ml)
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: extra panenský olivový olej*, bazalka* 25 %, vlašské ořechy* 13 %, kešu ořechy* 11 %, tvrdé sýry 7 % (ovčí pecorino*, parmezán*), piniové oriešky* 4 %, mořská sůl, česnek*. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
HRAŠKA VANILKA
Hraška Vanilka je unikátní český výrobek z ryze přírodních surovin. Hraška Vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou. Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Zlepšuje soudržnost těst a usnadňuje jejich zpracovávání. Díky těmto vlastnostem Hraška Vanilka umožňuje snížení nebo úplné vynechání vajec v těstech, především při použití celozrnné nebo bezlepkové mouky. Dávkování: 1 vejce = cca 20 g Hrašky Vanilka (1 polévková lžíce) + 40 ml vody.
Hrašku Vanilka použijeme do koláčů a moučníků z kynutého těsta, těsta kypřeného práškem do pečiva. Vynikající jsou palačinky, kde vajíčka nahradíme Hraškou Vanilka. Při zapékání sladkých nákypů a žemlovky si z Hrašky Vanilka uvaříme bešamelovou omáčku, která nákyp spojí, aniž bychom použili vajíčka. Určitě vyzkoušejte ananas, banán, jablko či jiné ovoce namočené v těstíčku z Hrašky Vanilka osmažené. Tento výjimečný produkt ocenil v roce 2013 Jihomoravský kraj v soutěži Regionální potravina.
Složení: Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), vanilka, směs koření.
Země původu: Česká republika
Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.
Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.
Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.
Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
Složení: hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření.
Země původu: Česká republika
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
SLOŽENÍ: rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah sušiny 22 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.